Podateľ: Alison Reyes
Vec: Žiadosť o výmaz z registra trestov
Vážený súd,
touto cestou si Vás dovoľujem požiadať o výmaz záznamov z môjho trestného registra.
V registri mám vedené dva tresty:
3. 11. 2024 – Pokus o útek, urážka verejného činiteľa,
11. 5. 2024 – Zapríčinenie dopravnej nehody so zranením.
Obidve udalosti úprimne ľutujem a beriem za ne plnú zodpovednosť. Od ich spáchania som sa snažila napraviť svoje konanie a viesť riadny život. Minulosť ma mnohému naučila, a práve preto verím, že môžem dostať druhú šancu.
V súčasnosti sa aktívne venujem podnikaniu a mojím cieľom je byť prospešnou súčasťou spoločnosti. Výmaz záznamov by mi zároveň umožnil uchádzať sa o pozície alebo povinnosti, pri ktorých je bezúhonnosť nevyhnutná.
Vopred Vám ďakujem za posúdenie mojej žiadosti.
S pozdravom,
Alison Reyes
Zámer: Získanie bezúhonnosti výmazom záznamov z registra trestov
Podateľ: Alison Reyes
Vec: Žiadosť o výmaz z registra trestov
Vážený súd,
touto cestou si Vás dovoľujem požiadať o výmaz záznamov z môjho trestného registra.
V registri mám vedené dva tresty:
3. 11. 2024 – Pokus o útek, urážka verejného činiteľa,
11. 5. 2024 – Zapríčinenie dopravnej nehody so zranením.
Obidve udalosti úprimne ľutujem a beriem za ne plnú zodpovednosť. Od ich spáchania som sa snažila napraviť svoje konanie a viesť riadny život. Minulosť ma mnohému naučila, a práve preto verím, že môžem dostať druhú šancu.
V súčasnosti sa aktívne venujem podnikaniu a mojím cieľom je byť prospešnou súčasťou spoločnosti. Výmaz záznamov by mi zároveň umožnil uchádzať sa o pozície alebo povinnosti, pri ktorých je bezúhonnosť nevyhnutná.
Vopred Vám ďakujem za posúdenie mojej žiadosti.
S pozdravom,
Alison Reyes
Zámer: Získanie bezúhonnosti výmazom záznamov z registra trestov