Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[258/0] Návrh rozhodnutí Kongresu San Andreas ve věci instalace radarů v obci Dillimore.

Brupiskot

Hráč

25
17.5.2025 22:08

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

KONGRES SAN ANDREAS

Kongres San Andreas

Návrh č. 258/0

Návrh instalace radarů

ze dne 17.05.2025

Na základě vlastního uvážení předkládám návrh na instalaci dvou radarů  v obci Dillimore
Nejedná se o reakci na podněty veřejnosti, jde o záměření zvýšit bezpečnost a zajistit dlouhodobý klid v dopravě v rámci obce.

Zde vkládám mapu s vyznačením míst, kde by měly být radary umístěny. Žluté body na mapě označují navrhované lokality pro instalaci radarů.

Odůvodnění: K tomuhle návrhu mě vedla osobní zkušenost. Nedávno mě v Dillimore srazilo auto u toho kopce z Los Santos, jel hrozně rychle jelikož nabral rychlost z prudkého kopce. A není to poprvé, co se tu něco takového stalo, podobné situace se opakují, i když si na to třeba lidi nestěžují veřejně. Chci předejít tomu, že tu někdo skončí pod koly, než se vůbec něco začne řešit. Proto navrhuju instalaci dvou radarů na místa, kde se často jezdí rychle a kde chodí lidi. 

Sara Krug, dne 17.05.2025 

25.5.2025 22:04

Návrh č. 258/0 - Návrh rozhodnutí Kongresu San Andreas ve věci instalace radarů v obci Dillimore -  ZAMÍTNUTO

Pro návrh ✅ Proti návrhu ❌ Zdrželi se ⛔️ Nepřítomní ⭕️
Alejandro Guerreros
James Palmerg
Jackson Nolan
Marcus Nolan
Wilhelm Schultz
Dominik Balog
Tyler Leopard
Elizabeth Hawkins
Sara Krug
Sergio Guerreros

E. Hawkins