Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban nereznavzdy (alebo jak dostat ban nepravom, ked psa nezahralo rp akciu na win.)

21.5.2025 17:53

čauko, dostal som ban na 3 dni za porušenie pravidla č.1 and lhani at wiz. screen:

objasnenie banu:

išlo o to že mal som nahanačku s bengami, kedy som im 5x utiekol, na 6ti krat jak ma dohanali som dostal ping 1000 a ja som videl ze ma to portlo trochu do predu a bol som na zemy, tak som oznamil do ooc ze bol to ping ci by som nemohol pokracovat, nereznavzdy si zapol dutynu a začali sme o tom kecat, potom vlastne mu došlo že som mal pravdu, tak to uhral na pravidlo 1

problem je v tom, že on tu ooc situaciu vytvoril sam tym že si zapol dutynu a a napisal : no to jako asi ne?, tak som mu logicky na to odpisal, nechapem čim som porušil to pravidlo č.1 ale dobre.

tymto žiadam o skratenie banu alebo rovno unbanu, pretože mi pride ten ban nezmyselný, kedže zapol dutynu, a napiše no to asi ne? tak logicky vytvoril tu ooc situaciu sam.

dalšia vec, "pohorušujici lhani adminovi"

doslova, ja som to videl že mi ping skočil na 1000 a zrazu som bol na zemy, tak ked ja som to videl, tak jak z toho usudil že mu klamem? :DDD.

diky za precitanie az sem @nereznavzdy

21.5.2025 20:04, naposledy upraveno 22.5.2025 11:27 uživatelem nereznavzdy

Zdar,

překrucuješ tady fakta tak, že se dokonce podkopáváš i sám tou části logu, kterou si poslal(" ja som videl ze ma to portlo trochu do predu a bol som na zemy, tak som oznamil do ooc ze bol to ping ci by som nemohol pokracovat" - Žádné oznámení do OOC nebylo, ty si prostě sedl na motorku potom, co si se vysekal a v tu chvíli já zapnul aduty, potom až píšu já "no to asi ne?").

Zde dávám k dispozici video:
https://youtu.be/Na-3kyUQvJU
Video pěkně vykazuje známky, že ses vysekal bez lagu(neboli není tam vidět žádné portění dozádu či dopředu nepravidelně - avšak technické problémy tam mohli být, nevylučuji to). Naopak krásně vyzobrazuje skutečnost po střetnutí, kdy ses zvedl, sám si došel k motorce, kterou si musel odemknout a poté až nastoupit.

Zpětně si uvědomuji, že by bylo možná lepší překvalifikovat tento čin za non-RP injuries, ale v rámci pozdější vymlouvání se na lagy jsem to zdůvodnil pravidlem 1., kdy seš povinen zůstat stále v IC(i v rámci lagu). Toto pak je možno řešit skrze report.

K tomu lhaní tady hodim jen screen ohledně toho, že si říkal, že ti to na tu motorku šlo samo, což je evidentní blbost viz. video:

Závěr:
Příště doporučuji chovat se rozumněji, měl jsem i zájem na pokračování pursuitu z osobní stránky, páč MBU(moto jednotka PSA) není tak častá událost a docela mě to bavilo. Avšak tvé blbé výmluvy a lhaní mě nakonec přesvědčili, že toto není kloudné řešení.

Žádost zamítám. (Máš to otevřený ještě popřípadě na reakci)
//Edit: Zavírám to jako vyřešený nyní.