Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o změnu přijímení

AduaRajec

Hráč

6
23.5.2025 10:01

Žádost o změnu příjmení

Žadatel: Adua Rajec

Datum narození: 28.03.2000.

Věc: 

Žádost o změnu příjmení z Rajec na Redmont

Odůvodnění:

Tímto žádám o změnu svého příjmení z Rajec na Redmont. Důvodem mé žádosti je osobní a dlouhodobý pocit nesouladu s dosavadním příjmením, zkráceně mi připadá, že je zesměšnující. Příjmení „Rajec“ je veřejností běžně spojováno se značkou kojenecké a minerální vody, což ve mně vyvolává nežádoucí asociace a nepříjemné reakce okolí. Potkávám se s tím docela často, abych pravdu řekl.

Příjmení „Redmont“ mi zní neutrálně, takové standartně znějící přijímení a řekl bych, že neurazí. Chtěl jsem zachovat aspoň počáteční písmeno z mého stávajícího přijímení. Změnu sice požaduji a doufám ve schválení, ale zachování počátečního písmena 'R' je pro mne jakýsi malý odkaz na to, kdo původně jsem. Změnou příjmení sleduji především osobní komfort a jasnější vymezení mé osoby vůči vnějšímu prostředí. 

Dne: 23.5.2025, Los Santos.

23.5.2025 13:57

Adresát: Adua Rajec
Vec: Rozhodnutie vo veci

Vážený pán Rajec,

Vaša žiadosť o zmenu priezviska sa zamieta z dôvodu nesplnenia náležitostí podľa §5.6 zákona č. 27/2021. K žiadosti neboli doložené všetky požadované doklady.

Po doplnení chýbajúcich dokumentov môžete žiadosť podať opätovne.

Augustus Carmichael, J.D.
Predseda Vrchného súdu San Andreas