Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Změna příjmení

Justin1

Hráč

8
26.5.2025 16:21

Podatel: Justin Warker

Věc: Žádám o změnu příjmení.

Odůvodnění:

Vážený soude,

tímto si dovoluji požádat o změnu svého příjmení na Walker, takže mé nové jméno bude znít Justin Walker.

Žádost podávám z vážných osobních důvodů, konkrétně z důvodu ochrany své osobní identity a zajištění životní stability. Moje dosavadní příjmení je úzce spojeno s negativními událostmi z minulosti, které ve mně dlouhodobě vyvolávají psychickou nepohodu. Tato skutečnost mi znemožňuje plnohodnotné fungování jak v osobním, tak i profesním životě.

Domnívám se, že změna příjmení na Walker mi umožní symbolicky uzavřít obtížné životní období a otevřít novou etapu, která bude v souladu s mojí současnou identitou, osobními hodnotami a duševní pohodou.

Děkuji Vám za zvážení mé žádosti.

S úctou,
Justin Warker 

Záměr: Chtěl bych dosáhnout změny příjmení a budu velmi vděčný, pokud mé žádosti vyhovíte.

včera v 20:57

Adresát: Justin Warker ((@Justin1))
Vec: Rozhodnutie vo veci

Vážený pán Warker,

Vaša žiadosť o zmenu priezviska sa zamieta z dôvodu nesplnenia náležitostí podľa §5.6 zákona č. 27/2021. K žiadosti neboli doložené všetky požadované doklady.

Po doplnení chýbajúcich dokumentov môžete žiadosť podať opätovne.

Augustus Carmichael, J.D.
Predseda Vrchného súdu San Andreas