Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban dzardys (cheating)

DejMiBrcko

Hráč

2
28.5.2025 14:51

ahoj, dnes som to chcel napojit na skimo a dostal som permaban z dovodu (cheater) od @Dzardys, myslim si že ide o nedorozumenie, kedže ja ani neviem že ide hackovat na tejto hre :D, poprosim o preverenie mojho banu dakujem

včera v 15:59

Ahoj, pošli nám prosím logy z 8.5.2025 (16. hodina).

DejMiBrcko

Hráč

2
včera v 20:07

Ahoj rataj dakujem za odpoved bohuzial mam problem. Kamarat zo skima mi povedal ze po 14 dnoch si uz nikto logy pytat nemoze. Preto robim to ze logy starsie ako 14 dni raz za cas mazem aby som v tom nemal chaos a aby sa mi lahsie hladali novsie logy. Takze logy ktory si pytas ti nemam bouhzial ako zaslat.

včera v 20:58, naposledy upraveno včera v 21:03 uživatelem Rataj

To by mě opravdu zajímalo, proč si je mažeš? Zabírají ti hodně místa v PC? To asi ne. Já mám logy od března 2022 všechny a zabírají mi 177 MB.

Bohužel pro tebe, logy mohly pomoct právě tobě. Pochybuju, že nám jinak dokážeš objasnit a prokázat, jak jsi dosáhl nereálné rychlosti bez použití speedhacku.

EDIT: Pardon, vysvětlění píšeš - abys v tom neměl chaos a lépe se ti hledaly nové logy. Přitom ty složky jsou záměrně pojmenovány v takovém formátu, že i kdybys nevěděl, jak ve Windows řadit soubory podle datumu změny, tak budeš mít nejnovější vždy na spodu. Toho sis určitě všiml. Rád bych ti to věřil, ale my logy nemažeme a máme v nich detekovanou rychlost, která běžným hraním dosáhnout nelze.