Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

dostal jsem ban za vytváŕení ooc situace

majkuspospisil

Hráč

10
3.6.2025 21:39, naposledy upraveno 3.6.2025 21:46 uživatelem majkuspospisil

za mě jedinej kdo vytvářel OOC situaci tak je Marco Bellini nemůžu za to že celou dobu nespolupracoval a jen psal do ooc a sám stál na místě a ani se nehnul proste nechapu co to bylo ale za mě jsem nic špatného neudělal. :)

3.6.2025 21:47

Ahoj. Dovolím si tu menší citaci našich pravidel, které jistě znáš.

1. Hráč je povinen hrát RP stále a to v souladu s pravidly serveru. To znamená, že po celou dobu hry se pohybuje v IC světě. OOC situaci může vytvořit pouze člen AT.

To znamená, že když k něčemu takovému dojde v IC světě je na místě podat si report. Né začít hráče hrotit v OOC chatu, a to ani když to on sám započne. To nám zase říká druhé pravidlo.

8. Hráč proti kterému je pácháno porušení pravidel (nebo který je svědkem takového počínání) má povinnost tuto situaci neprodleně nahlásit v reportu (F2) a nesmí porušení pravidel žádným způsobem oplácet (především nesmí také porušit pravidla, jinak bude také potrestán).

Příkládám screenshot, kde si své jednání můžeš znovu projít. Ban máš oprávněný, unban ti zamítám.