Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban Mila69

4.6.2025 12:36

Ahoj,
dostal jsem ban kvůli pravidlu 24, ale vůbec nevím, o co jde – nikdo mi nic nevysvětlil.

Nahlásil jsem přes report, že mi zmizelo vozidlo v interiéru. Byl jsem první v pořadí a pan Marekvoe byl ve službě. Po slušné zprávě ("promiň, že otravuju, ale čekám už přes 20 minut") se po chvíli portnul a bez jakéhokoliv vysvětlení nebo varování mi udělil ban.

Upřímně jsem z toho dost naštvanej – na tom vozidle ani nemám /park a fakt se mi nechce řešit další report a čekat bůhví jak dlouho.

Rád bych věděl důvod a poprosil o přezkoumání.

4.6.2025 12:43

Ahoj, důvod máš v pravidle samotném.

24. Pro komunikaci s členy AT slouží systém reportů. Potřebuje-li hráč pomoc od člena AT, může vyplnit report formulář (F2) a odeslat report. Dostupný člen AT s dostatečnými pravomocemi k vyřešení konkrétního reportu přijme odeslaný report s ohledem na jeho časové možnosti. Hráč nesmí na report upozorňovat v IC ani OOC chatu.

Já jsem se zrovna připojil do hry a instatně jsem od tebe dostal PMku, že čekáš na report 20 minut. Když se ti tohle stane 20x denně, tak mi věř, že už tě to taky naštve. Proto existuje tohle pravidlo. Věř mi, že občas jsou ostatní hráči nucený čekat mnohem déle než 20 minut. Hodinu si odčekáš a pro příště si budeš pamatovat, že prostě musíš počkat. My nejsme roboti.

Mimochodem, předtím než jsem ti trest udělil, tak jsem ti ten report vyřešil. Čehož sis ani nevšiml, protože jsi ani hře nevěnoval pozornost. Unban si zamítám.