Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

A2A

tomino912

Hráč

8
včera v 05:09

Dobrý den, za co mám ban a co vůbec je A2A???? včera jsem ještě hrál nic jsem neprovedl nebo aspon si nejsem ničeho vědom. V pravidlech nemohu nic najit co bych měl provést abych dostal ban tak prosím nějaké vysvětlení předem děkuji.

Develon

Hráč

43
včera v 05:33, naposledy upraveno včera v 05:34 uživatelem Develon

Zdravím tě , pokud jsi dostal ban za alt to alt , či jen pokus o alt to alt, tak jsi pravděpodobně zkoušel přesouvat předměty či peníze z jedné tvoji postavy , na postavu druhou za účelem obohacení druhé postavy. Už jen to že si do auta či interiéru odložíš klíče , peníze či dokonce zbraně z jedné postavy a následně je zvedneš z postavy druhé  systém zaznamená a nahlásí tě. Bohužel alt to alt pravidlo je jedním z těch závažnějších, a tresty za něj jsou vyšší. Pokud si se v nějaké té situaci našel , tak jsem rád že jsem pomohl. Pokud ne tak věřím že příslušný administrátor ti rád odpoví kdes udělal chybu. S přáním hezkého dne Develon

včera v 08:22

Nejsi si ničeho vědom, říkáš?

tomino912

Hráč

8
včera v 10:06

Zdravím jasan už chápu jen jsem nevěděl že nesmím předat takhle klíč pravidla pročítám chtěl jsem jen ho rozmnožit jelikož jsem hrál za ,,novou" postavu tak jsem myslel že to není problém ale děkuji za vysvětlení. Jen nechápu proč mi nedal rovnou ban když tam stál hned vedle admin a dal mi ho až večer proto jsem nevěděl o co šlo tak se tedy omlouvám a příště to neudělám. 

včera v 11:27

Ahoj,

vysvětlení za co máš ban si dostal od ostatních, za což jim děkuji. A2A je jedno z největších porušení u nás na serveru a proto se to také trestá takto dlouze. Oháníš se tím, že tam u tebe admin byl a že ti nedal ban rovnou. Pokud si tak dobře pamatuju, tak jsem to byl já a zrovna jsem tam řešil cheatera, který měl větší prioritu. Udělen ban byl po zpětné kontrole. Jak my rádi administrátoři říkáme - neznalost pravidel neomlouvá. Pro příště budeš vědět a určitě se tomu vyhneš. O unban nežádáš, požadoval si jen vysvětlení a tudíž to tu jen uzamknu.

Pěkný zbytek dne ti přeji,
[GM] Havliii