Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Změna příjmení Zakharov

DejviiX

Hráč

12
včera v 19:06

Žádost o změnu příjmení.

Žadatel : David Zakharov.

Věc : změna příjmení.

Vážený soude, tímto podávám žádost s doplněním dokladu, o změnu svého příjmení z Zakharov na Harrison.

Odůvodnění : 1. Osobní důvody a minulost V minulosti jsem učinil řadu špatných rozhodnutí, která vedla k nepříjemnostem nejen pro mě, ale i pro mé okolí. Trestné činy, chyby a nezodpovědné jednání mě poznamenaly a uvědomuji si, že tímto způsobem nemohu pokračovat. Tato minulost mě naučila, jak důležitá je osobní odpovědnost, sebereflexe a touha po opravdové změně. Chci, aby má minulost už neovlivňovala mou budoucnost a abych mohl žít život, který bude odpovídat hodnotám poctivosti, práce a úcty k druhým. 

2. Symbolika změny příjmení Změna příjmení pro mě znamená mnohem víc než administrativní krok. Je to symbolický nový začátek, šance zbavit se tíhy minulosti a otevřít novou kapitolu života, v níž chci být lepším člověkem. 

3. Rodinné aspekty Rád bych také zdůraznil, že mám vnitřní potřebu přijmout příjmení Harrison, které lépe vystihuje moji rodinnou identitu a ke kterému cítím silnou vazbu. Věřím, že toto příjmení mi pomůže najít klid a pevný základ pro mou budoucnost.

4. Závazek a odpovědnost Zavazuji se, že tuto změnu příjmení budu vnímat jako závazek k životu, který bude založen na zodpovědnosti, úctě k sobě i druhým a usilování o osobní růst.

Závěr Na základě výše uvedených skutečností Vás žádám o schválení mé žádosti o změnu příjmení z „Zakharov“ na „Harrison“.

Občanský průkaz : https://imgur.com/a/QL8YnAr

Děkuji za zvážení mé žádosti.

S úctou, David Zakharov

dnes v 15:44

Adresát: David Zakharov
Vec: Odpoveď na podnet

Vážený žiadateľ,

Vaša žiadosť o zmenu priezviska z „Zakharov“ na „Harrison“ sa zamieta. Podávate ju už tretíkrát, pričom v oboch predchádzajúcich prípadoch bola právoplatne zamietnutá. Ani tentokrát neuvádzate nové skutočnosti, ktoré by odôvodňovali zmenu priezviska podľa zákona.

Vaše dôvody sú prevažne osobné a symbolické, no zákon vyžaduje vážne, objektívne dôvody – tie však neboli preukázané. Navyše ste v minulosti žiadali zmenu priezviska na „Hartman“ a teraz žiadate „Harrison“, čo svedčí o nekonzistentnosti a účelovosti žiadostí.

Súd tiež konštatuje, že žiadosť bola zjavne vyhotovená prostredníctvom umelej inteligencie, čo síce nie je dôvodom zamietnutia, no oslabuje vážnosť a osobný charakter podania.

Upozorňujeme Vás, že opakované podávanie takýchto žiadostí bez zásadnej zmeny okolností bude súdom aj naďalej zamietané.

Dr. Xavier Reyes

Sudca Vrchného súdu San Andreas