Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Potvrzení o zaplacení poplatku pro přidání se do Advokátní komory.

TraneCZ

Hráč

19
14.6.2025 18:32

Vážený soude,

Tímto dopisem vám zasílám potvrzení o tom, že jsem zaplatil poplatek za registraci do advokátní komory ve výši 2oo,ooo,- (slovy dvě stě tisíc) Korun Českých. Jelikož jsem dané peníze nestihl poslat do pěti dní, tak se mi již poplatek zdvojnásobil a již jsem jej tudíž uhradil.

Předem děkuji za přečtení dopisu a případné připojení.

S pozdravem 

J.D. Liam Boccelli

včera v 22:04, naposledy upraveno včera v 22:05 uživatelem Vysocak

Adresát: Liam Boccelli ((@TraneCZ))
Vec: Zápis

Vážený pán Boccelli,

dovoľujeme si Vám pripomenúť potrebu dôsledného čítania pokynov s porozumením, ako aj rešpektovanie predpísaného formátu podnetu. Pôvodný zápis bol anulovaný, nakoľko nedošlo k úhrade poplatku v stanovenej lehote.

Hoci v tejto chvíli neevidujeme novú žiadosť o zápis, na základe údajov z pôvodnej žiadosti Vás do zoznamu advokátov zapíšeme.

Augustus Carmichael, J.D.
Predseda Vrchného súdu San Andreas

TraneCZ

Hráč

19
včera v 22:23

Vážený soude,

Mnohokrát děkuji, omlouvám se za nastalé chyby, jaksi jsem danou žádost zapomněl přepsat. Taktéž tedy děkuji za zapsání a slibuji že nebudete litovat. Ještě se tedy jednou omlouvám a mnohokrát děkuji.

S pozdravem J.D. Liam Boccelli