Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o skrátenie trestu

koblst

Hráč

37
dnes v 03:25

Dobrý večer prajem všetkým kriminalníkom,

Nebudem nejak zdržovať, tak či tak mnogo ľudi nedokáže udržať pozornosť na takýto text, ta sa vrhnem rovno k veci.

Dňa 9.3.2025 (smutný to deň) mi bol udelený ban za "Asistence cheaterovi, metagaming, nenáhlášení porušení pravidel a NonRP oprava vozu"

Ta uznávam, že bola blbosť nenahlásiť dega keď mi potvrdil až na druhý deň, ale nevadi moja blbosť
Za celu dobu čo som bol s nim si nepamätam, že by sme dakomu psychicky ublížili skazením požitku z hrania, buď bol na pohovore vo firme, alebo len v aute, neviem čo robil ďalej v tom dni, to už ide mimo mňa, somnou nič zle neurobil jak väčšinou som kukal tie videa, že zobral gunu a random KOSoval, semnu ni. 

Tie ostatne dve veci ako Meta a NonRP je menej závažne a za to by som bral trest v plnom rozsahu, ale za to ostatne by sa aj dalo prižmuriť či? Dlho som nemal nič v historii, pomaham jak diabol ľudom na Discorde, šak som dobry človek, dovolil by som si povedať lepší než určité individua na tomto portále.

Počas banu som bol nápomocný jednemu členu AT ohľadom prvého bodu a podľa mňa som tým aspoň trochu prispel k dopadnutiu veľkého kriminalníka, keď na toto neberete ohľad ta ja neznam už na čo potom.

S prianim príjemného večera,
kriminalník koblst