Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

incurut

Hráč

13
dnes v 15:08

Ó vážení pánové a dámy správcové tohotož herního království MTA, já, jménem incurut, předložiti žádost smělou ku odpuštění a vrácení do řad společenstva, nebž byl jsem neprávem a křivě obviněn z hříchu DM trollství, ačkoliv moje činy nebyly než jakousi nešikovností či zmatením ducha.

Přiznávám se, že v dobách svých blouzení po těchto virtuálních pláních jsem snad nepozoroval dostatečně řádů a zvyků serveru, a tudíž se mi připisuje „absolutní ignorace serveru“. Ale kéž budiž známo všem mocným, že úmyslem mým nebylo žádné škodění, nýbrž pouze hledání místa svého v tomto herním světě.

Prosím tedy pokorně, nechť se toto mé přestoupení odpuštění dostane, a nechť znovu povoleno mi bude slézti mezi bratry a sestry hráče bez stínu podezření a bez břemena viny, abych mohl ku spokojenosti všech a v pokoji zdeji nadále hráti.

Nechť spravedlnost je moudrá a laskavá, a má žádost ku světu vyjde.

S úctou a nadějí, incurut předávám vám své slovo, že takové přečiny se již nebudou opakovati.

dnes v 15:11, odstraněno dnes v 15:13 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem