Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za DM na 60dni od Puding

jozkoo

Hráč

25
26.6.2025 00:17, naposledy upraveno 26.6.2025 00:27 uživatelem jozkoo
Zdravím. Včera 25.06.2025 sem dostal v 22:35 Ban za DM. Link: https://youtu.be/Si7RfFf6aCI S hráčem sou dlouhodobé problémy, v rámci desítek dnů přesahující hranici do měsíců. Hráč rozpoutává konflikty mezi hranicí illegálnímy a legálnímy hráči a organizacemi. řeší se kvůli několik konfliktů v rámci IC. IC sním bylo několikrát interagováno slušně, a snažil jsem se akci nějak řešit. Bohužel hráč se pořád IC vysmívá,ignoruje a nebo po 10 vteřinách co je na něj mířeno zbraní prostě ujede. Bohužel s hráčem nešlo nic dělat, protože dle Puding k porušení nedošlo. Tak sme to tedy po těch problémech (Který kvůli ní je IC až až. Budoucí válka s ilegalkou,a dalšíma lidma,pošpiněná pověst kvůli pomluvám,křivé obvinění. Cpz kvůly lživému nakřknutí které nejde IC důkazama vyvrátit,a další věci.) Tudíž sme se rozhodly že hráče uneseme, a promluvíme si sním za účelem nějakého uvědomění. Bohužel na Xtý pokus se to nepovedlo. (nebudu tu brečet že Neerpí fear a takový věci) Tudíž sme se domluvily,že pokuď to takhle nepůjde,tak jí předáme jasné info o tom že by si to neměla dovolit. Snažil sem se věc řešit tak,že se to tedy voidne,když tam bylo tohle pochybení. Bohužel Puding to vidí vzhledem ke svému přátelskému vztahu s Turkosem jinak. Byl tam pro mě prostor to udělat jinak. Ale vzhledem k tomu jak byli moje reporty s turkosem a věci řešeny jak IC tak OOC, tak nám tohle přišlo jako nejlepší situace. (Předat jasnou zprávu o tom,že dělá něco špatně ,a měl by se nad tím zamyslet.) Mohl sem ho tam nechat odkráčet a jít pryč. Ale potom co nám tohle udělal IC už 30x,a bylo to v rámci jeho RP v pořádku,tak sme se rozhodly to udělat jedinou možností která už ve hře zbyla. 60 dní mě za tohle příjde opravdu moc. Tyhle věci již nějaký pátek nedělám,mám svojí minulost když sem začínal na serveru,a dělal blbosti. Teď už je ale nedělám. A i vzhledem k tomu že sme teď měly potyčky s X cheatrama,tak sme pořád DM nedávaly,ani neporušovaly pravidla. Bohužel žádná jiná IC možnost v té situaci nebyla. Policisté přijížděly do oblasti,a Turkos moc dobře věděl kdo sem. Riskoval sem tím Las Payasadas, a na opravdu dlouhou dobu,a ještě půlku ilegálky semnou. Bohužel jiná IC cesta nebyla. Díky za přečtení

Develon

Hráč

44
26.6.2025 00:46

No když na to video koukám , co vidím ? Seriózní rp? Rozhodně ne. Fajn , Turky vyšel z nemocnice , respektive se sotva zotavil a vy na něj hned zbraněmi. Nejspíš mohl reagovat v šoku a proto byl tak Slow. Byly jste 2 , oba zbraně. Mohli jste zaerpit že jeden otevře dveře a druhej mu do raptora pomůže násilím. V jeho šoku by to bylo rozhodně rychlejší rp než ho tam VyDmkovat. Sorry hoši ale mohlo to bejt o dost lepší.

Turk0s

Hráč

17
26.6.2025 00:51

Ani na 4x pokus nechápu o čem absolutně píšeš, nicméně nech mě vysvětlit ti situaci a objasnit i lidem.

1. S osobou jsou problémy v rámci týdnů přesahující hranici měsíců

Umm? Asi jsem úplně blbej, ale zda-li bereš v potaz moji druhou postavu tak to s tebou souhlasím Nataly rpim v poklidu a vyhýbam se ilegálu, pakliže nejde až moc do tuhého, za což to se o tvé osobě říct nedá, dokázal bych zde předložit screeny kde mi máte potřebu několikrát denně dělat zle

2.bylo s ním interagovano slušně 

Pokud myslíš výsměchy OOC a všelijaké pomluvy na mou IC postavu, tak je problém spíše ve výchově a to nesoudim, tvá slušnost lze vidět jen z toho videa kde poukazuješ na DRB a lze ihned vidět jak celou věc bereš s lehkou váhou 

3. Mé shrnutí

Tve rp/chování celkové celé vaší party krom Steva a Nasiy je na bodu mrazu a ANO přiznávám chybu, za kterou jsem byl taktéž potrestán, nerpil jsem fear a jednodušše že strachu jsem odmítal nastupovat, navíc netuším kolik je jeden metr, ale tuším že takhle ve vsi blízko PSA stanice bylo proti pravidlům toto udělat, ale to už je na posouzení AT 

Přeji hezký den. 🫡

jan38

VIP

62
26.6.2025 01:13, naposledy upraveno 26.6.2025 01:17 uživatelem jan38

ale tuším že takhle ve vsi blízko PSA stanice bylo proti pravidlům toto udělat, ale to už je na posouzení AT 

Posuzovat nikdo asi nemusí kdo zna přikaz measure zjistí jsi sám
https://imgur.com/a/D5x9G8u - Zde je znazornene kam saha naše pravidlo o blizkosti PSA stanice

Místo akce je 90 metru od stanice

Dle videa

pravidlo 9 - stojím jsi tam jak socha mezitím co na mne 2 chlapci miři se zbranemi T2Ka. Ma vlaatnost je nebat se a radší umřu k tomu se dostavame k nevažení si života

Pravidlo 10 - Fear RP tam jses sam přiznal jenže jsi dostal ban za zdržovaní RP nikoliv za fear

pravidlo 12 - Sins je nesmrtelna postava která se nebojí 2 samopalu protože ma nadliske schopnosti proto se nebala asi tak to vypadalo. FRRRRR

Zdržovani RP v ramci toho že čekáš na to zda se objeví hlídka a a zachraní to.

Jestli dostanu warn tak at.

Nataly rpim v poklidu a vyhýbam se ilegálu,

Nemyslím si. popřemýšlej zhluboka tva ic historie tve postavy a jeji povest tomu nesvedčí. Daleko v minulosti jsi za nataly sam delal potyčky vuči mne a ja je sam vím ale neřeším.

26.6.2025 01:18, naposledy upraveno 26.6.2025 22:03 uživatelem SovietDog

Dobrá, rozjíždí se tu debata o kterou aktuálně nestojím. jakmile dojdu k nějakému závěru, tak ti to sem hodím..

EDIT:

No dobrá, celou situaci jsem si projel, takže všechny důkazy a vůbec to jenž se stalo. Můj názor a postoj jíž znáš z discord ticketu, ovšem neznáš rozsudek a ten i přes menší přemýšlení zůstává nemněny. Skutečně se jednalo o DM a z druhé strany zdržovaní. Ban ti bohužel zůstává i přes tvé důvody, neakceptují to jak sis vybral řešit tento problém. Prodlužovat ale trest nehodlám ani jedné straně.