Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

vaciccc174

Hráč

9
včera v 18:49

Zdravím, když jsem dneska dostal ban za Low Efort Ilegalu, tak to musel být omyl protože já nebyl ten co Rpil okrádání (pokud to je ta okrádačka ,kterou myslím).

včera v 20:11

Ano, máš pravdu. V ticketu jsem si tě spletl s jiným hráčem. To Však nemění situaci. Tvůj ban za  Low Effort okrádání jsem ti udělil na základě toho, že jsi hráče, kterého jste chtěli okrást v Raptoru zrámoval, aby si jej mohl okrást. To určitě není správný RP postup při okrádání a dlouhodobě za něj trestáme. Na klipu, kde okrádáte postavu Jiri Smetak, jde krásně vidět, jak si to do něj přímo napálil. Trash byl když jste s kolegou rpili "hází mu telefon" a ty jsi si bez jakékoliv šance dal, že "chytl".

Vůbec se mi tento styl RP, který praktikujete nelíbí a pokud to takto bude pokračovat dále, můžete počítat se zákazem ilegálu. Ban si přečkáš celý.