Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za co?

vaciccc174

Hráč

9
dnes v 12:28

Dnes 20.7.2025 jsme dostali s mým kamarádem ban já jsem dostal konkrétně za - Vyhrožování pravomocemi administrátora, Zdržování RP akce, NoFear RP. Šel jsem pryč od počítače a najednou jsem v chatu viděl že nás asi zřejmě někdo okrádal, to bylo ale po situaci kdy nás ramovali a pitovali bez jakého koliv důvodu (nekřičeli jen ramovali). Vyhrožování pravomocemi administrátora - k tomu se vyjádřím tím že jsem nevyhrožoval, ale upozorňoval, aby neporušili pravidla, protože já už za to ban dostal. Zdržování RP akce - jak jsem říkal tak jsem si odběhl od počítače, protože moje mamka něco potřebovala, a pak jsem následně viděl v tom chatu že nás okrádali. NoFear RP - taky, byl jsem pryč od počítače dal jsem si i brb.

Klip ramování: https://streamable.com/xmsq77

dnes v 14:02

Ahoj, tak nejprve začnu u tebe. Říkáš, že jsi nebyl u počítače a na základě toho, jsi neviděl, co se ve hře děje. Pravidlo 1. říká:

1. Hráč je povinen hrát RP stále a to v souladu s pravidly serveru. To znamená, že po celou dobu hry se pohybuje v IC světě. OOC situaci může vytvořit pouze člen AT.

Pokud si odběhneš od počítače, tak se máš přepnout do F10, a to přesně kvůli těmto situacím. Nikdo nezjistí, jestli jsi u toho počítače byl nebo to používáš jen jako výmluvu. Kdyby jsi se přepl do F10, tak jsi chráněn. U vyhrožování pravomocemi administátora mi to nepřípadá jako upozornění. Napsal jsi "jestli nechceš dostat ban tak bych jel", to je jasné vyhrožování, které dokonce hraničí s metabaitingem.

Co se týče toho rámování, to prověřím. Tvůj trest ti však zůstává v plné délce, vzhledem k historii.