Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban - Troll a asistencia cheaterovi - Globálny Administrátor

LooneyMF

Hráč

1
včera v 20:49, naposledy upraveno dnes v 00:26 uživatelem LooneyMF

Dobrý deň, hneď zo začiatku chcem povedať že túto žiadosť smerujem na globálneho administrátora a nie na administrátora ktorý mi udelil ban. Ešte chcem vysvetliť situáciu s účtami. Prvý účet, myslím že sa volal Partisan som mal postavu Dimitrije Hristov, za tú som sa aj nižšie predstavil, lebo je to moja najznámejšia. Keď som tu dočasne prestal hrať, tak som účet zmazal a nejaky čas potom som vytvoril nový účet, tušim sa volal Looney, kde som mal postavu Pravoslav Hrdina a za tú som aj dostal tento ban, vysvetlené nižšie. Krátko po bane som účet vymazal, takže na portali existoval už len bratov učet Adrian888. Ja som sa asi 2 dni dozadu rozhodol že by som si podal žiadosť o unban, no nemal som účet a nechcel som porušiť globalne pravidla tym že si to napišem cez brata, tak som si vytvoril novy účet a to tento. Toto je asi tak všetko čo by som povedal, žiadosť sa nachadza nižšie.

Poviem vám kto som a prejdem k žiadosti. Som bývalý hráč menom Murar, v IC svete Dimitrije Hristov. Myslím si že ma tu dosť ľudí pozná, niekto v dobrom, niekto v zlom. Nebudem tu vypisovať čo som všetko urobil a čo tomu predchádzalo. Napíšem tu len to, za čo som dostal permanentný ban.

Bol deň 19.3.2025 a mne na discord zavolal jeden bývalý spoluhráč zo Skima, s ktorým som hrával v roku 2023. Spýtal sa ma že či nejdeme trocha trolliť na Skimo. Ja, čo som si už pokazil asi všetky šance na RP čo by ma bavilo, 1x kick a 1x dobrovoľný odchod z HZS, ZZS ma moc nenaplňovalo a bolo pre mňa dosť náročné, PSA, kam som sa nedostal ani na niekoľko pokusov, Ilegál, k tomuto sa nevyjadrujem, kto vie ten vie. Som na tento troll bohužiaľ kývol, ešte som nevedel jak to dopadne. Zapli sme to, ja už som tu mal jednu postavu, ten kamarát tu už asi tiež mal postavu, nespomeniem si teraz bohužiaľ. A nespomeniem si ani na to, ako sme sa dostali k policajnému vozidlu ktoré sme ukradli a následne sme s ním utekali a sem tam niekoho narámovali. Viem že sme chceli potrápiť primárne PSA, civilom sme asi nejak moc zle nerobili, je to celkom dávno aby som vedel presne povedať, možno sme urobili niečo aj civilovi, naozaj neviem... To že sme šli primárne po PSA ma samozrejme nijak neospravedlňuje a ani nezľahčuje to, že som trollil, možno ešte zhoršuje. Ale chcel som vám povedať že aj keď som bol taký sprostý že som šiel trolliť, nebol som tak zlý aby som skazil požitok z hrania každému hráčovi čo som stretol. No, viem že som potom dostal PK od jedného člena PSA a respawnol som sa v nemocnici, kde som čakal na kamaráta, možno som potom aj odbehol, neviem. Viem ale, že mi to padlo a po napojení som v chate videl, že ten môj kamarát dostal ban za cheating a chviľku na to som dostal ban aj ja, za troll a asistenciu cheaterovi. K Trollu sa priznávam, ale s napomáhaním nesúhlasím, nebolo to úmyselné. Kamarát mi vravel že ideme trolliť, ale nepovedal mi že má cheaty. Keby má cheaty, tak to hneď napíšem môjmu obľúbenému adminovi a ten to vybaví, ako vždy. Ja som sice sem tam "uznával" cheaty alebo cheaterov, ale to je súčasť môjho debilného humoru, ľudia čo ma poznajú vedia, že ja som nikdy cheaty nemal a ani by som necheatoval. Vždy to bolo myslené zo srandy, ale niekedy to už bolo až moc a schytal som aj trest. Kedysi a dokonca stále proti cheaterom "bojujem", Už som pár krát poskytol admin teamu nejaké informácie a cheater bol odhalený a budem v tom aj pokračovať. To že ten kamarát mal cheaty som sa dozvedel až potom keď sme spolu volali, povedal že to chcel s niekym vyskúšať ale bál sa priznať že ich má. Bohužiaľ to nemám ako dokázať, hovoril mi to v calle, nie v správe, možno keby sa mu napíše tak to vie dosvedčiť, lebo ten permaban čo som dostal mrzel aj jeho. Nebudem ho ani menovať, IC či OOC pretože je teraz adminom na jednom MTA serveri, ktorý sa pripravuje a nerád by som mu pošpinil meno, ak by ho tu niekto poznal. A ešte by som rád dodal, že som si počas jazdy vozidlom a ani predtým nevšimol žiadne podozrivé chovanie, čo by nejak nasvedčovalo tomu že má cheaty, asi ich použil až potom čo ho riešil administrator.

To je asi tak všetko, čo by som k tomu povedal, dúfam že sa tomu dá porozumieť.

Ešte by som rád porozprával moje plány po unbane, pokiaľ existuje nejaká šanca. Rád by som sa pokúsil dostať späť do HZS, tretiu a poslednú šancu by mi možno mohli dať, erpiť som to asi vedel, problémy som robil len IC, OOC asi nie, ja to tak neberiem, niekto možno áno. Hráči ma počas pôsobenia v HZS mali podľa mňa radi, niektorí nemuseli, veď sem tam som bol zlý, ale aj oni. Určite boli a budú aj horší ako ja, nikdy som nerobil nejaké veľké problémy, ak áno, také veci čo by nejakému hráčovi ublížili alebo mu skazili zážitok z hry sa stali málokedy a tento ban bol najväčší problém čo som kedy narobil a dokonca som sa z neho najviac poučil. Už nikdy nebudem trolliť a budem si dávať väčší pozor s kým hrám. Pokiaľ by sa HZS nepodarila, tak by som skúsil DOCAR, to ma tiež veľmi bavilo. Potom možno aj TSRC, lebo brat mi ukazoval na irise že tam majú teraz správu parkov a to sa mi veľmi páčilo. Zákaz ilegálu mám inak, ten mi môžte pokojne nechať permanentný, veď aj tak som tým ilegálom iba zle narobil. A ak by sa mi dala tá šanca, tak berem aj to, že každý aj malilinký prešľap by znamenal permaban. Už som naučený si vážiť šance a určite by som vás nesklamal. Viem, že pre cheaterov nie je žiadna tolerancia, ale ja som necheatoval, ja som len nevedomo s cheaterom hral, toto sa podľa mňa stalo už veľa hráčom, napríklad keď bol jeden cheater v PSA, tiež s ním hralo veľa ľudí a nikto o tom nevedel.

Ďakujem za prečítanie a za zváženie úplne poslednej šance, prajem pekný zvyšok dňa.

LooneyMF

včera v 21:40, naposledy upraveno včera v 22:34 uživatelem Samik

Asi chápu, jak těžké musí být přijmout, že jsi ze sebe udělal takového vola, že tě tu naprosto nikdo nechce. Myslím si, že už se můžeš smířit s tím, že tu pro lidi jako ty místo prostě není, ať už ti to je jakkoliv moc líto. Potřetí jsi tu copypastnul tu stejnou žádost a potřetí nikoho nezajimá. Už jen to, kolik máš účtů je dost dobrej důvod na to, abys to už nezkoušel. A je smutné, že přes léto nemáš nic jiného na práci, než prosit o "uplne poslednu sancu" na Skimu. Zajímalo by mě, jestli fakt čekáš, že tato žádost dopadne jinak, než ta předchozí.

"no nemal som účet a nechcel som porušiť globalne pravidla tym že si to napišem cez brata, tak som si vytvoril novy účet a to tento." 

Já se u té věty tak pobavil. Nechtěl jsi porušit pravidla, tak ses je rozhodl porušit jinak. Když už jsi byl fakt tak zoufalej, tak jsi mohl napsat aspoň na ten leosight mail, takto si ten hrob akorát kopeš ještě hlubší. :(

EDIT: To, že sis všecky předchozí účty smazal, mi bohužel uniklo, sry

LooneyMF

Hráč

1
včera v 21:53, naposledy upraveno včera v 22:14 uživatelem LooneyMF

Cau kamarát, ale veď obsah sťažnosti problém nebol, asi. Ona mi bola zamietnuta lebo sa úplne nevedelo že ako je to tými učtami. Aby som však povedal niečo k tomu že pre niektorych ľudi tu miesto neni. Kamarat, veď ja som bol na ľudi dobry, občas som porušil nejake pravidlo, ale to sa občas stane, nebol som žiadny šikanator, agresivny som nebol, sem tam mi uletela nadavočka ale nebol som žiaden zlý hráč. Problém somnou mali hráči hlavne z ilegálneho RP a potom z PSA. Hráči z PSA sa ku mne chovali zle len vtedy, keď som erpil ilegálne RP, a to som ani neporušoval pravidlá, občas hej. Ale stalo sa aj to, že som žiadne neporušil. "bežní" hráči somnou problém nemali, ak hej tak o ňom neviem. Som slušný človek, ale občas sa stane že nemam najlepšiu naladu. Ale to sa deje uplne každému, však aj ty si bol namňa zlý aj keď som sa choval slušne a dokonca si ma aj zosmiešnil v OOC chate keď som urobil IC chybu, nebolo to ani nahrane s OOC, čisto IC vec. Ale šak ja som ti odpustil a bol by som rád, keby mi odpustia aj ostatní. Niesom cheater a ani žiaden asistent, proste som porušoval iné pravidlá s človekom, o ktorom som nevedel čo je zač. Chyba to bola, ale ja sa z chýb už poučiť dokážem, už niesom ten starý Murar.

Edit: Ešte som chcel povedať na toto niečo,
Já se u té věty tak pobavil. Nechtěl jsi porušit pravidla, tak ses je rozhodl porušit jinak. Když už jsi byl fakt tak zoufalej, tak jsi mohl napsat aspoň na ten leosight mail, takto si ten hrob akorát kopeš ještě hlubší. :(

Asi si mal na mysli multi acc, ale to porušené nebolo. Žiaden môj účet tu neexistoval, mal tu účet len brat a surodenecke účty su povolene. Nie je povolené vlastnictvo viac jak jedneho účtu na osobu, ja som vždy mal len jeden, mazal som ich pretože som bol neaktívny a nechcem mať účty niekde, kde nebývam alebo to nepoužívam, mažem ich pri neaktivite všade. A nie je ani zakázané si vymazať účet a založiť nový, ak to nie je za učelom nejakeho obchadzia alebo zneužitia, čo v mojom prípade nebolo. Tuto vysvetlené Ratajom: LeoSight.cz - Herní portál

včera v 22:14, naposledy upraveno včera v 22:14 uživatelem Samik

Já věřím tomu, že seš slušnej kluk. Ke mně ses taky vždycky choval v klidu. To ale asi bohužel nestačí na to, aby se zapomenulo, jak dlouho jsi tady trollil za několik postav. Já tě měl v HZS nejednou a vždycky se nakonec ukázalo, že to RP máš ve finále na háku, i přes slib, který jsi mi psal do soukromých zpráv. Já bych ti doporučil nějakej freeroam, tam se můžeš vyřádit. Ono nejde o to, že bys byl nějaký sprostý zloun, ale o to, do jakých číčovin se vždycky namočíš. Třeba si najdeš místo jinde, bo pochybuju, že se někomu bude chtít ti dávat další šanci.

LooneyMF

Hráč

1
včera v 22:19, naposledy upraveno včera v 22:25 uživatelem LooneyMF

Bohužiaľ, v HZS som robil sprostosti, ale nebolo to za účelom nejakého trollu, to je jednoducho môj štýl RPčka. A asi to ani nebolo porušovanie pravidiel, lebo verím tomu že by som dostával viacej trestov za troll a nie len ten posledný. Ale ak to hráčom moc vadilo, nemám problém si ten štýl zmeniť a chovať sa ako dospely človek. Sľub v súkromných správach si pamätám, ale ja som si tú šancu pokazil IC cestou, nie OOC. OOCčkovo sa to len riešilo, lebo to bolo na hrane, ale pravidlá to asi neporušilo, lebo trestaný som za to nebol. To až potom, ale pri inej situácii. A HZS RP som na háku nemal, naopak ma veľmi bavilo a strávil som na tom cez 700 až 800 hodín, viz. moja aktivita v tej dobe. Ale asi to tak nevyzeralo, a ja sa vám ani nečudujem. Počas pôsobenia v HZS som vlastne nedostal žiaden trest, možno tesne pred kickom, za to že som nechcel poslať logy. Tresty som podostával v období, kedy som erpil ilegál.