Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zkrácení banu

Turk0s

Hráč

18
včera v 20:40, naposledy upraveno včera v 20:53 uživatelem Turk0s

Zdravím
Jsem zde zpět s trošku lépe zpracovanou žádostí o zkrácení mého Banu a s klidnou hlavou.

Co se vlastně stalo ? 
Provokace gangu ( nebudu zmiňovat koho )
Krádež vozidla bez povolení AT 
Non RP Fear ze starší akce 
Urážky na DC v PM

Provokace gangu
Celá ten spor vznikl při vybírání místa usazení mého gangu Medellin Chicos, vybíral jsem jednodušše skrze /gang a místo kde bylo nejméně vlivu, našel jsem tak EL Coronu, kde nebyl ani jeden point vlivu a byly tam 2 baráčky na prodej, tak jsem se nechal zaměstnat a vybral jsem si hood, v tu dobu jsem tam měl problém již s jedním gangem a bral jsem to jako součást *gangového RP* tudiž pořádná rvačka, naschvály, sprejování a celkově takové pouliční RP, dělání konfliktu mě bavilo, protože to bylo něco odlišného od mého každodenního RP.
Přišel den kdy jsme s kamarádem zabírali vliv pomocí příkazu /gang, kdež jsme našli druhý gang, který tam taktéž sbíral pointy, osobu jsme našli, obklíčily vozy a začali křičet v cizím jazyku nadávky a jednodušše, aby se ta dotyčná osoba sebrala a odešla pryč, načež na nás najel raptor, z území jsme tedy byly vyhnáni a jeli jsme se schovat pryč z Los Santos, přišel jsem tehdál do střetu s adminem @Puding , který mi říkal, že nemám dělat takový bordel a tolik si vyskakovat skrze mé hodiny, kývl jsem a řešil jsem si se skupinkou naše věci, po týdnu, dvou možná třech, se naše skupina spojila s další skupinou, což zahrnovalo klasickou pomoc, ať už střílením, nebo obrany.
Jeden den jsem si v pořádku dělal své věci na postavě, načež se mi na spojenecké vysílačce ozvala žádost o pomoc, našeho spojence pronásledovala černá Audi A8 s maskovanými lidmi uvnitř, tak jsem neváhal a jel na pomoc, do Red Country přesněji mezi Blueberry a Dillimore, načež jsem spatřil černou A8, vyjel jsem za ní, vyskočil z vozu a zahajil jsem varovnou palbu na hráče, jakožto upozornění, aby jednodušše nedělali bordel, přičemž mi byla palba opětována takovým způsobem že se mé vozidlo stalo nepojízdným, nabral mě můj kolega a s přesvědčením, že máme dostatek lidí, jsme se rozhodli Audinu pronásledovat, což nás dovedlo na starou vinici, místečko mezi Dillimore a Montgomery, tam se palba rozmahla, jeden kolega mě tam jen vysadil a ujel, druhý kolega byl zastřelen, já jakožto jediný, protože jsem se schoval za budovu, tak jsem vyšel z přestřelky jediný živý a bez jediného šrámu na těle, v tu dobu tam leželi 3 těla s PKčkem a já potřeboval utéct, neváhal jsem a ukradl jsem odemčenou a nastartovanou Audi A8 a ujel rychle z místa, než po mě pojedou policajti, samozřejmě po mně jeli, po chvíli jsem ujel a vůz úmyslně odtlačil do vody, přičemž jsme jeli pro můj vůz.

Provokace tam byla hlavně z toho, že to byl stejný gang, s kterýma jsme měli problémy již na začátku.
Rád bych se obránil tím, že pravidlo č.30 hovoří o provokaci a že bych neměl nikoho provokovat, pakliže tomu nepředchází vhodně sehrané RP, na provokaci není žádný limit hodin, limituje to pouze kvalita RP.
S gangama byla vždy vhodně sehraná RP akce, ať už poničení vozidel, či vyhánění toho daného člověka z gangu, při akce kde se střílelo, tak jsem nevěděl o koho se jedná, jednodušše jsem chtěl ochránit lidi s kterýma jsem spojený a jako provokaci jsem to nebral a ani dle pravidel, kde není daný limit hodin, by se to brát nemělo.

Dále mnozí by vytknuli že jsem po někom střílel pod hranicí 100 hodin, pravidla přesně nedifinují kolik člověk musí mít hodin, aby mohl po někom střílet, samotná manipulace se zbraní je povolena od 50ti hodin, což jsem dovršil.. nikoho jsem při akci nešel okrádat, ani unášet, chtěl jsem pouze zastrašit pomocí zbraně, což opět v pravidlech není definované, jako že by se za takovou střelbu mělo trestat.

Krádež vozidla bez povolení AT 
Za tuto věc se omlouvám hráčum spojeným s RP akcí a přiznávám že zde jsem pravidla porušil, nebudu se zde vymlouvat, toto porušení byla čistě a má chyba, omlouvám se.

NON RP fear
Tato věc se váže na starší RP akci, kdy jsem porušil toto pravidlo při mířením na mě se zbraní a já odmítal nastoupit do vozu, toto téma je rozporuplné, protože každý jeden člověk by se rozhodl jinak, já se rozhodl odmítat, čímž jsem taktéž potrestán, za tuto věc se omlouvám všem účastněným za pokažení RP Akce.

Urážky člověka na Discordu v soukromých zprávách
Tato věc se navazuje k hráči, kterého zde nebudu zmiňovat a to že se mi dostalo od jednoho člověka, že mě tento daný člověk s kterým jsem měl již předešlé problémy, že mě jednodušše haní v LOOC chatu, v tu dobu si pamatuji že už tak jsem byl z něčeho naštvaný a tak ovládla má agrese a šel jsem napsat člověkovi do PM, nebudu lhát... použil jsem četné nadávky na člověka a šlo to vyřešit i s klidnou hlavou a měl jsem to řešit popřípadě s členem AT, za tuto akci se taktéž omlouvám, měl jsem se rozhodovat s čistou hlavou a nikoliv to řešit takto, ještě jednou se dotyčnému člověkovi omlouvám.

Závěrečná řeč
I když nejsem moc oblíbený hráč v komunitě, tak bych si opět rád zahrál na serveru, nebudu zde lhát, chybí mi to a rád bych si zase zarpil, s mými přáteli, chyby které jsem způsobil si uvědomuji a omlouvám se za ně, budu rád za přečtení celého tohoto slohu.

Rád bych ještě připsal fakt, takový že nemám velikou trestní historii a byl bych vděčný, kdyby se přihlíželi i na tento fakt, děkuji. :)

Prosím aby se zde nespamovaly random odpovědi, pakliže mi chce někdo napsat svůj názor, nebo si semnou něco vyříkat, prosím ať mi napíše do PM na Discordu: turk0s

conkiss55

Hráč

30
dnes v 00:04

Pre tvoje dobro chod už vonku

jan38

Hráč

63
dnes v 11:17

Ještě by bylo pěkné se tomu dotyčnému hráči omluvit.