Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban aneb vrcholná komedie a pokrytectví v kostce (zdravím pdave4)

1 2

Holub

Hráč

62
dnes v 16:00, naposledy upraveno dnes v 16:18 uživatelem Holub

Na úvod přidávám log. Užívejte, vážení, je dostupný pro všechny > https://leosight.cz/logs/SvfNg9KudJ/19dfe791ae6d

K dnešnímu dni jsem dostal ban za údajné DM a zdravý rozum. Vzhledem k tomu, že nahlašovatel v podobě @pdave4 nedokázal uznat to, že každá akce má svou reakci, je to o to vtipnější. Nesouhlasím s udělením banu a to z toho důvodu, že dle pravidel by se ani o DM jednat nemělo, neboť daná akce nejen, že měla svůj důvod, ale také i předehru ze strany Shai Taie. 

Co se vlastně stalo? 
Dne 30.7 nastal incident s postavou, kterou mnozí z vás znají jako Shai Tai. Nyní si ukážeme co se tam vlastně stalo. Předcházelo tomu vyblokování z pruhu na dálnici. Okřiknutí nebylo nic moc vážného, dokud...

...dokud si dotyčný neřekl, že nezpůsobí další melu. Naboural do vozidla. Vozidlu měl v klidu možnost se vyhnout, využít pruh vpravo, ale už jen podle toho jaký pruh zvolil je jasné, že cílem bylo do vozidla nabourat. Následovala klasická konverzace s postavou tohoto rázu (jinými slovy jsem pánem světa a vše se točí kolem mě). Výstřely padly do pneumatik Scanie. 

30.7.202514:10:18[Čeština] Raymond Brantley křičí: Ty kriple, kdo ti kurva dal řidičák?!
30.7.202514:10:38[Čeština] Raymond Brantley křičí: Na něco se tě kurva ptám?!
30.7.202514:10:43*Raymond Brantley skryl Glock 17.*
30.7.202514:10:52[Čeština] Raymond Brantley křičí: Kdo ti kurva dal řidičák a proč jsi mi kurva napral do auta?!
30.7.202514:10:55[Čeština] Shai Tai říká: Ten stejnej jako tobě
30.7.202514:11:02[Čeština] Shai Tai křičí: Protože si zabrzdil pičo.
30.7.202514:11:07*Raymond Brantley bere do rukou Glock 17.*
30.7.202514:11:09District IC: Slyšíš hlasité výstřely z pistole.
30.7.202514:11:09[Čeština] Pil Rum říká: Ok
30.7.202514:11:11*Raymond Brantley skryl Glock 17.*
30.7.202514:11:16[Čeština] Raymond Brantley říká: Užij si cestu, šašku.
30.7.202514:11:20[Čeština] Shai Tai křičí: Sám si šašek
30.7.202514:11:22[ ! ] [Čeština] Alexey Zacharov mluví na Raymond Brantley: To myslíte vážně?
30.7.202514:11:24[Čeština] Shai Tai křičí: Mrdko

Pak padly dva výstřely do dotyčného a únik z místa. Padl do ruky a hrudi, minimálně takto jsem to viděl na své obrazovce. To, že dotyčnému v injhis padlo něco jiného, vnímám jako chybu skriptu, nikoliv mou. 

Vzhledem k charakteru dané situace byl Glock na místě. Podotknu, že pdave za danou postavu hrál... no, naprosto nulový fear. Což je vtipné když zohledním, že mě za stejnou věc nahlašoval on sám (jenže tam bych musel zneužít pohledu třetí osoby, pdave). 

Což máme vlastně tady... 

Než se mnozí začnou ptát na otázku jak jsem věděl o koho jde, odpovím následovně. Dotyční zapomněli jednu duležitou věc, na kterou jsem díky náležité interakci s NPC uvnitř mohl natrefit. Pak stačilo využít jedné věci, na které mám na dané postavě přístup a bylo jasno. Tuto skutečnost zde z důvodu možného metagamingu z jejich strany nebudu uvádět. Tak či onak ti, co ví, tak ví. 

Vzhledem k tomu, že jsem měl na dané postavě potřebné info ohledně větší části dané organizace, věděl jsem na co a koho si dát pozor. Když se pak jeden z členů dané organizace předvedl s daným tahačem a to bez jakéhokoliv fearu, bylo jasné co přijde. Dostal pouze to, co sám v rámci IC světa zasel. Tím pádem ke střelbě byl odpovídající IC důvod - pomsta a vyhrocení dané situace. 

5. Útočení na ostatní hráče, jejich majetek a objekty herního světa bez vhodného RP důvodu je zakázáno (DM).

Proto jsem také nic ze strany dotyčného nenahlašoval. Upozornil jsem ho na abenci fearu z jeho strany a to, že na mé obrazovce nebylo nic, co by mohlo dotyčného uvést do PK. 

Jen doplním jednu důležitou věc - cílem nebylo dotyčného poslat do PK. Cílem mu bylo dát lekci, aby si to pamatoval. Na záznamu je i vidět, že dotyčný má neprůstřelnou vestu, z toho pramenící snaha jít do vesty a netrefit hlavu. Proto mě zaráží skutečnost, kterou sám pdave napsal a to je to, že dostal zásah do hlavy. 

30.7.202514:28:00PM od (24) Shai Tai: a co si čekal když si mi dal 2 hlavy?
30.7.202514:28:11PM pro (24) Shai Tai: Hlavy? Šlo to do hrudi
30.7.202514:28:31PM pro (24) Shai Tai: Ještě k tomu do té vesty.
30.7.202514:28:32PM od (24) Shai Tai: nejdřív si mě srazil to bylo - hp potom si mi dal hlavu a potom levá ruka PK
30.7.202514:28:42PM pro (24) Shai Tai: Počkej, to je blbost.
30.7.202514:28:59PM pro (24) Shai Tai: První zásah - levá ruka, co koukám.
30.7.202514:29:01
PM pro (24) Shai Tai: Druhý hruď
30.7.202514:29:08PM pro (24) Shai Tai: Ještě, když tam má vestu.-
30.7.202514:29:14PM od (24) Shai Tai: ne hlava a levá ruka
30.7.202514:29:26PM pro (24) Shai Tai: Tak to je potom ultimátní pitomost.

Opravte mě, jestli tam někdo vidí zásah do hlavy. Já ho tam nevidím. Nevidělo ho pár dalších lidí, kterým jsem video posílal. Tak mi sakra někdo řekněte, jak teda mohl skončit se skoro plnými HP na dva zásahy v PK?!  

Jen ještě doplním jednu věc na závěr. Je to čiré pokrytectví kritizovat člověka za to, že pokračuje v RP něčeho, co on sám začal a ještě to řešit touhle cestou. V tom případě by každý encounter se Shai Taiem, nebo jeho bandou, měl být řešený podobnou cestou - banem za DM. Sám jsem kocvinovi předal další informace a záznamy k celé věci. To, co tomu předcházelo a to, že se dotyčný dopustil porušení fearu. Nic se nezměnilo, vůbec nic. Jen pro představu pro ty, co neví kdo je pdave a jak vypadá větší část jeho RP, tak přikládám video. 

https://medal.tv/games/gta-sa/clips/kNvB6w1a1ejVg6ksW?invite=cr-MSxPc3QsMzkyNTE5MzI0&v=0

Nebo si přidáme banlist? Až se začínám divit, že tenhle člověk ještě má přístup na server. A já jsem tady potom ten nejhorší proto, že RPím odezvu na něco, co se stalo? Co je tohle za vtip, že je člověk trestán za RP, které má samo o sobě důvod a ještě k tomu, optikou formátování pravidel, je ještě v souladu s pravidly. Jsem jeden z mála, co skutečně RPí dlouhodobější RP na základě činnosti ostatních. A vidíte to sami, jsem za to trestán. 

Pokud jde o zdravý rozum - opravdu budete něco řešit v klidu s člověkem, co vás záměrně blokuje v klidné jízdě, napere do vozidla, nemá zájem jakkoliv danou věc řešit v klidu a ještě k tomu s ním máte předcházející zkušenost, kde na vás vlítne s hromadou dalších opičáků? Zbraň měla být zastrašovacím prostředkem, který měl RP nasměrovat k tomu, aby se daná věc usměrnila do klidné roviny. Namísto toho co? Má se nechat zastřelit dotyčným tak, jak to má ve zvyku? Má si počkat na příjezd jeho bandy, co by tomu udělala krátký proces? Jestli tady padne nějaká Kocvinova odpověď ve stylu "dalo se to uhrát v klidu," tak tady pro něj mám odpověď - zkoušel jsi s dotyčným cokoliv RPit ve stylu dané odpovědi? Ergo v takové situaci? Jo, ono se to bez pravomocí snadno řekne, co si budem. 

Rád bych podotknul, že bych rád danou věc řešil s jiným administrátorem nežli Kocvinem. Důvodem je nejen evidentní ignorace toho, co této věci předcházelo, ale také skutečnost, že všechny tyhle bany, které vnímám v souladu s pravidly, padly právě ze strany Kocvina. Pes incident je něco, co mluví za vše + skutečnost, že za PK zde evidentně stojí buďto desync, nebo chyba v nějakém ze skriptů. 

dnes v 16:33, odstraněno dnes v 17:21 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
BULLD0G udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Holub

Hráč

62
dnes v 16:37, naposledy upraveno dnes v 16:40 uživatelem Holub

M4to, ty s tím tvým multiaccountem by jsi měl radši taktně mlčet. To jen tak bokem. Nemusím ti snad asi dodávat, že odpovědi u unbanů jsou k věci, že? Tož ta tvá odpověď, ostatně jako téměř vždy, není. 

PS: Sprcha supremacy. 

dnes v 16:42, odstraněno dnes v 17:21 administrátorem
dnes v 16:45

No mám li bejt upřímnej , přečetl sem to poctivě od A do Z. Měl bych k tomu nějaké připomínky ale to je nepodstatné. Ale na tom druhém videu je jasně vidět že obě střely jasně šli na cestu , zaměřovač opravdu na hlavu nešel. Takže tam je opravdu nejspíš skriptová chyba. 

dnes v 16:48, odstraněno dnes v 17:21 administrátorem

Holub

Hráč

62
dnes v 16:48, naposledy upraveno dnes v 16:50 uživatelem Holub

M4to, vzpamatuj se. Nemám chuť řešit tvé pubertální výlevy, ergo od šestnáctileté existence, která nedokázala nic lepšího než porušovat pravidla. Ergo za něco tak zoufalého, jako je cheatování. 

Pokud chceš pokračovat, tak klidně. Narozdíl od tebe práci mám, narozdíl od tvého přínosu všem užitečnou a přínosnou. U rodičů už hezkých pár let nebydlím, just saying. Ještě něco? Radši udělej světu laskavost a odpoj si počítač od elektřiny. Bude to rozhodně přínosnější než ten tvůj odpad, co tu píšeš. 

dnes v 16:56, odstraněno dnes v 17:21 administrátorem

Holub

Hráč

62
dnes v 17:02

Děkujeme za to, že jsi se přiznal k porušení smluvních podmínek LeoSightu. 

dnes v 17:10, odstraněno dnes v 17:21 administrátorem

1 2