Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban

Shorty69

Hráč

1
včera v 21:04

chtel byhc un ban nebo ban an den protože prej mam ban non rp inj i když si šaša crusty nic nezaerpil to mi chcete řict že ja najebu doněj protože píšu modovi kterej řeši všechny lidi krom mně píšu mu a on si prijede ja to do něj najebu a nic si nezaerpi ale vemu to ja však pohoda a dal dneska nam typek dělal nervi tak sme ho nahaněli ramoval do mně v popelarskym aute a najednou kdyz sme ho mlatili tak si vytahl z piči motorovku a jel si dal ikdyž sem ho prejel ale pohodkahttps://streamable.com/wv1l4c vidi nekdo že by si neco zaerpil a jestli mi nekdo rekne že sem mu dal málo prostoru čekal sem tam 20 s to je málo času

Seidh

VIP

34
včera v 21:30

Ahoj, na tom videu teda není vidno že by si odpisoval. Ale keď už tak, ja si myslím že jemné zaučenie by nebolo zlé, aby si vedel reagovať v situáciach, čo sa ti za posledné dni stávajú. ✌🏻

Mynyus

Hráč

30
včera v 22:19

Ahoj, dobrý večer nebo dobré ráno.

Jelikož jsi použil moje video, dovol mi reagovat.

Za prvé  nenarazil jsi do mě, ale do vozidla, které jsem táhl.

Za druhé napsal jsi mc a přidal vysmáté smajlíky. Přijde ti to v pořádku?

A nakonec  doporučuji ti nejdříve zastavit a až poté psát, aby se podobné věci nestávaly.

Hezký zbytek večera všem.

LooneyMF

Hráč

1
včera v 23:55, naposledy upraveno dnes v 00:00 uživatelem LooneyMF

Caute, ja si myslim, že tu hrač neurobil nič zle a semtam sa aj stane že neni vidieť či niekto piše alebo nie, pri niektorych uhloch kamery, jj? A s tym taxikom šiel rovno, žiadne mierne zatačania aby ho nasmeroval do PSA hráča, len PSA hrač sa nestihol uhnut. Myslim si že PSA hráč tú situáciu až moc vyhrotil, skritizoval hráča za to že situaciu zobral humorne a potom ešte začal vypisovať do frakčneho chatu že mu je zle z toho, vyrobil z IC situacie OOC! Ku tym INJ, to ja si myslim že PSA hráč by aj niečo cítiť mohol, aspoň nejake trhnutie vozidlom, ale šak admin povedal že nič to, tak vezmem jak povedal.