Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazaní trestního rejstříku.

vaciccc174

Hráč

9
12.8.2025 01:54
Odesílatel: Jakub Valent

Věc: Žádost o vymazání trestního rejstříku

Odůvodnění:

Vážený soude

Tímto bych rád požádal o vymazaní záznamu z mého trestního rejstříku. Od mého posledního prohřešku během které jsem změnil své myšlení a snažím se vést poctivý a zodpovědný život. Momentálně pomáhám a spolupracuji na založení společnosti Filas Group (IČO: 850), která má sloužit jako plně legální podnik poskytující služby městu a jeho obyvatelům. Věřím, že moje minulost by neměla být překážkou při budování něčeho pozitivního a přínosného. Odchýlil jsem se od jakékoliv trestné činnosti a místo toho se snažím svým jednáním dokázat, že si zasloužím druhou šanci. Vymazání trestního rejstříku by mi umožnilo dále růst a aktivně přispívat k rozvoji města. Děkuji za zvážení mé žádosti a doufám v kladné vyřízení.

S úctou, Jakub Valent

Salsiii

Hráč

42
dnes v 00:32

Adresát: Jakub Valent
Věc: Odpověď na podnět

Vážený žadateli,

Váš podnět byl zpracován pod spisovou značkou [S-1121]. Kopie byla zaslána na korespondenční adresu.

Samir Qerimi, J.D.

Soudce Vrchního soudu San Andreas