Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban na discordu

dnes v 16:16

Dobrý deň prajem.

Príde mi veľmi nespravodlivé ako sa chováte k iným národom ako je Česká Republika, a je to dosť smutne nakoľko ja keď zrobím niečo čo urobia aj iný ľudia tak ja som ten čo dostane ban, ale ostatný môžu nadávať na nás a robiť ešte horšie než my, príde mi to nespravodlivé a pokiaľ mám ja mať ban tak nech majú aj oni. A jediná ich obhajoba je to koľko na tom majú nahraných hodín, tak buď ide o RP ktorým cieľom je to aby si tu ľudia krátili čas a pomáhali si navzájom alebo je to RP pri ktorom sa trestá menšia nevedomosť nového hráča, tým netrvrdím to že som nevinný ale keď to ma byt spravodlivo nech sú potrestaný aj oni lebo to že majú síce viac hodín ich neospravedlňuje.

- Ďakujem,  Asura.

dnes v 16:40

Ahoj, tohle není žádost o unban, navíc to patří do ticketů, ne sem. Pokud nahlašuješ ostatní hráče, též do ticketu.