Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban/Zkrácení Banu

turbinO

Hráč

6
21.8.2025 16:41, naposledy upraveno 21.8.2025 17:02 uživatelem turbinO

Ahoj,

Chtěl bych zažádat o unban/zkrárcení banu který mam na 5 Dnů, rovnou začnu tím že se chci omluvit za to co jsem provedl, plně souhlasím s tím že jsem za to potrestán banem ale chtěl bych se odvolat nebo alespon zkrátit trest který mi byl udělen, manévr který jsem již provedl už se nebude nikdy opakovat, pro ujasnění toho co jsem udělal : jel jsem z Montgomery do Palomino Creek, spodní cestou od benzínky a jak je odbočka pod dalnicí tak mi jeblo v hlavě a prostě jsem skočil na dalnici přes ten kopeček nebo jak to mam nazvat kde jsem dopadl na všechny čtyři ale to nemění na tom že bych měl rpit injures a s audi a8 takhle skočit je taky blbost... Ještě jednou se chci omluvit a požádat o zkrácení/unban, v poslední době sekám latinu a tohle je po dlouhé době co jsem něco takového udělal a také naposledy, budu se tešit na připadnou odpověd. Díky turbinO 

Spoiler
Omlovám se za případné chybky, snad jsem to sepsal srozumitelně
včera v 21:47

Ahoj,
vzhledem k tvé bohaté historii a k tomu, jaký stunt jsi předvedl, tak z mé strany s unbanem nepočítej. Je to dost úměrná doba k tomu, abys zpytoval svědomí a uvědomil si, že to cos předved sem v žádném případě nepatří.

Hezký zbytek večera.