Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban-Pravidlo 16

včera v 15:20, naposledy upraveno včera v 16:31 uživatelem alankqq

Ahoj,

rád bych se omluvil a zároveň požádal o zrušení či zkrácení mého banu. Vím, že mé chování bylo nevhodné a porušilo pravidla komunity, a chci upřímně přiznat svou chybu. Rád bych také vysvětlil okolnosti, aby bylo jasné, že to nebylo jen bezdůvodné trollení, i když to samozřejmě nic neomlouvá.

Dne 23.12.2024 jsem se připojil na server Royal Zone. Seděl jsem doma a koukal na TikTok, když jsem náhodou narazil na server, který mě zaujal. Nejprve jsem jen pozoroval, jak mezi hráči probíhají interakce, a všiml jsem si, že některé věci ve hře nebyly ideální – například ekonomika nebo způsob řešení konfliktů. Místo konstruktivního přístupu jsem bohužel reagoval špatně.

Začal jsem trollit – nejdříve jsem ukradl auto jinému hráči, který mě začal “kropit” a nadávat mi do OOC. V tu chvíli mě situace vyprovokovala a místo normální reakce jsem zmáčkl F8 a nabindoval text s nevhodným obsahem, který obsahoval n-word, na zhruba 25 hráčů. Uvědomuji si, že toto chování bylo nepřijatelné, a chápu, že provokace druhých hráčů není omluvou.

Po této události jsem dostal ban na serveru Skimo, který byl důsledkem mého chování na Royal Zone. Od té doby jsem měl čas přemýšlet o svých činech a jejich dopadu na komunitu. Uvědomuji si, že jsem poškodil důvěru hráčů a narušil herní prostředí, a upřímně lituji svého jednání.

Rád bych se vrátil na server a slíbil, že budu dodržovat pravidla a respektovat ostatní hráče. Vím, že trest byl zasloužený, ale prosím o zvážení jeho zkrácení. Chci napravit své činy a znovu se stát součástí komunity, kterou si vážím a mám rád.

Děkuji za čas, který jste věnovali přečtení této žádosti, a za zvážení mého případu. Předem děkuji za jakoukoli odpověď, ať už pozitivní, či negativní.

S pozdravem,alankqq

dnes v 00:35

Ahoj, na ChatGPT žádosti zde nejsme zvědaví.