Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Water Evading a Zdravý rozum - @Dzardys

pdave4

Hráč

11
včera v 22:49

Zdravím čtenáře této žádosti o unban.

Pár věcí na začátek.

- BAN jsem obdržel 15.8. 2025 ( klipy ze kterých jsem dostal ban jsou z 4.8. 2025 )

- O klipy jsem si žádal ale asi marně, jelikož mi bylo odpovězeno a následně citováno: ( Ahoj, žádné klipy ti dodávat nebudu v zájmu zachování anonymity nahlašovatelů, kteří k uveřejnění nedali svůj výslovný souhlas. ) Což na jednu stranu chápu ale na jednu ne, protože přeci jenom každý umí trošku editovat a za cenzurovat pár věcí jako např. jméno, počet peněz a tak dále, a anonymita bude zachována.

Jak probíhal můj Water Evading a Zdravý rozum ( který vlastně nikdy neproběhl ) 

Ten den, (4.8.) to byl stejný den na Skimu jako každý jiný. Jelikož RPím téměř jenom ilegál a většinou okrádám lidi tak jsme se do toho vrhly i s kámošem , ale okradli jsme nesprávného člověka který má nějaký gang. Jeho organizace/gang po nás šli a mě naháněli ( cca 5 - 10minut ) skončilo to tak, že jsem chtěl ujet tunelem do které ho je trošku složitější cesta a kde mě strčili dolů jak jsem brzdil z kopce a spadl do vody a následně jsem dostal PK přes utopení , viz video KDE se to stalo ( NE JAK, protože z toho clip nemám, čas nárazu odpovídá 8. sekundě videa. )

Spoiler
https://youtu.be/qu0t4FEMyJ0

SHRNUTÍ

Okrádal jsem někoho koho jsem zřejmě neměl, jeho organizace po mě šla asi 2 hodiny po tom, naháněli mě a jeden z nich Raptorem mě T'UKL do vody při sjezdu do tunelu a za to jsem očividně dostal BAN. 

OMLUVA A PODĚKOVÁNÍ

Omlouvám se pokud jsem někomu znepříjemnil RP tím že jsem porušil pravidla. 

Díky za čas který jste strávili čtením této žádosti, předem díky za jakoukoliv odpověd.

Spoiler
(PS: omlouvám se za jakékoliv chyby)

dnes v 07:12

No, in dubio pro reo, nelze jasně prokázat, že bys tam postrčen nebyl, trest ti bude zrušen.

Toto téma právě čte 1 uživatel: Parda