Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban - Puding (2 20.5 2023)

Sombrero

Hráč

2
25.8.2025 01:31, naposledy upraveno 25.8.2025 01:51 uživatelem Sombrero

Zdravím.

Už delší dobu mi na tomhle serveru byla odebrána možnost si zahrát za to, jakou mám pestrou historii trestů jak ingame tak na discordu, budou to zhruba 2 roky a 3 měsíce, bylo mi od Pudi řečeno, že tohle byla poslední šance, jak už asi víme, promrhal jsem ji a proto jsme zde... Na serveru mám víc hodin odpykaných v trestech než nahráno na samotném serveru, je mi z toho trapně, byl jsem malý, hloupý a NEDOČKAVÝ a od tohoto se odvíjí můj permanentní ban na tomto herním serveru.. Potřeboval jsem si ICčkově přivydělat a jak jinak než okrádáním ostatních hráčů, moc dobře jsem věděl, že nemám 100 hodin a že tím poruším pravidla, no risknul jsem to a doplatil jsem jak vidíme... Tolik porušených slibů a pravidel že by to jeden nedokázal spočítat na všech prstech, uvědomuju si, že nejsem vzorný hráč a nikdy jsem nebyl, ale za 2 roky a kousek jsem měl dost času si uvědomit, že nejde o majetek ani věci okolo, ale o RP požitek bohužel dřív jsem myslel jen na majetek proto jsem okrádal pod 100H... Avšak za ty 2 roky jak jsem řekl jsem projel spousty serverů na FiveMku, bylo to super vyzkoušel jsem si jiný věci, poznal nové lidi, vyzkoušel jsem si jaké to je být členem AT na různých serverech, strávil jsem hodiny učením se custom pravidel a děláním whitelistů a tisíce hodin RPčka, ale postupem času se z FiveM stala čistá anarchie a kropka včetně WL serverů, vykašlal jsem se na to rozdal majetek a odinstaloval jsem to.. Ale s RP nehodlám jen tak skončit a proto jsem se vrátil zde, abych napravil své chyby a ukázal, že dokážu RPit také jinak, než porušováním pravidel které vedou v ban který vede k nenávistným poznámkám ať už v tomto případě Pudi do DM's a nebo také ostatním členům ať už AT nebo Skima... Skimo je úplně první server kde jsem začínal už několik let dozadu a doteď mě to neomrzelo... Rád bych POSLEDNÍ šanci se připojit na Skimo a začít RPit kvalitně a vytvářet RP které bude mít hlavu a patu, a už samozřejmě budu dodržovat VŠECHNA pravidla tohoto portálu.. Rád bych dal záruku, že už budu hodný hráč, který bude hrát podle pravidel, ale bohůžel mne žádná záruka nenapadá, byl bych tedy rád za důvěru, přeci jen bez mála za 2 roky a 3 měsíce si člověk dokáže hodně věcí uvědomit a srovnat v hlavě a hlavně se přiučit novým věcem například jak jsem již zmínil, že RP není jen o majetku, ale o požitku. Pro dnešek by tohle bylo ode mne vše a budu velice vděčný za každý ždibec naděje který v tobě zbyl Pudi, a byl bych velice rád za poslední unban který mi kdy udělíš. (Also flyer mi dal permanentní ban na mém novém seriálu jelikož jsem nevěděl své předešlé jméno na leosightu a zadal jsem random e-mail tak jsem vytvořil nový účet a dostal permu, mam od Flyera povoleno dostat unban pokud tuhle žádost schválíš- jméno účtu l1eutenant @Puding )

Děkuji.

25.8.2025 02:30, naposledy upraveno 25.8.2025 02:31 uživatelem Dzardys

Ahoj, z tvé žádosti mi úplně není jasné, jestli se omlouváš za porušení pravidel na účtě DarkTime:

Nebo je to snad účet Sombrero?:

Nebo se z principu omlouváš za to, že jsi dva své permabany obešel a dostal jsi za to ten třetí na účet l1eutenant?:

Máš těch permabanů najednou nějak hodně, rovnou od 3 administrátorů, tudíž sice chápu, že žádáš o unban na ten druhý účet, každopádně co hodláš dělat s těmi dalšími dvěma bany? Díky za vysvětlení.

Sombrero

Hráč

2
25.8.2025 08:55, naposledy upraveno 25.8.2025 09:15 uživatelem Sombrero

Ahoj, @Dzardys jak jsem již zmínil na discordu o tyto účty bude postaráno ve smyslu, že vytvořím ticket á nechám je promazat a budu mít pouze 1 Hlavní Účet (tento). Proto zde žádám o UB.. K účtu l1eutenant jsem se již vyjádřil v žádosti o unban, ale pokusím se to vysvětlit 

O účtu DarkTime jsem se dozvěděl až teď ve smyslu 2 roky jsem se snažil najít jméno toho účtu, jelikož jak jsem již zmínil nevěřím MTA serverům a nezadávám citlivé informace, jelikož vím, že v DTB jde vidět kompletně vše včetně hesel pokud člověk hledá. - Pokud dostanu unban tady, zjistím heslo přihlásím se na darktime a požádám si o unban take od tebe, ať jsem fér. :-)

K účtu l1eutenant, bylo mi od někoho v global chatu řečeno, že byla amnestie banu ale nevěděl jsem jméno svého hlavniho účtu (opět) a server mě pustil bez tabulky “Byl jsi zabanován” takže jsem myslel, že se tomu fakt stalo… Nestalo za 30 minut mi přiletěl Permaban od Flyera který souhlasil, že pokud puding usoudí, že si zasloužím unban nebo pokud mi ho udělí tak má právo mi sundat i ten permanentní ban na účtu l1eutenant - ke všemu můžu poslat fotky z DM’s jako podklad. 

Sombrero - Tady o tomto účtu jsem se dozvěděl od Flyera když mi v DM’s poslal že našel shodu v účtech který mají permu což vedlo k permě No.3  (Díky flyere ušetřil jsi mi čas nemusel jsem zakládat ticket) A jelikož jsem tedy asi očividně nevěděl ani o permě na účtu DarkTime podle všeho jsou to 3 roky takže bych řekl, že nejsem jediný který by zapomněl, tak jsem si požádal o unban na účtu Sombrero tedy podle mého mínění jediný permanentně zabanovaný účet - (zase jsem se mýlil už je to perma No. 2 jak Dzardys poslal) 

Udělám si ticket na smazání každého jednoho účtu krom mého hlavního na kterém plánuji hrát pokud všechno (žádosti o unbany) výjde. A pokud máš zájem udělám si i na účtu DarkTime žádost o unban díky ti za Tvůj čas.

(Při úpravě dodávám odpověď na tvou otázku 

“není jasné na jaký účet je žádost o unban mířena” - Na účet Sombrero)

25.8.2025 23:10

Popiš zde prosím, co vše jsi dělal, než jsem ti na tvém účtu l1eutenant dal ban + do DM na discordu mi pošli logy ze hry. Díky.

Sombrero

Hráč

2
25.8.2025 23:24

Zdravíčko, @FLYER

Začal bych tím, že po tvém permanentním banu jsem MTA odinstaloval stím, že nemám náladu psát žádosti o unban atd, ale změnil jsem názor a po komplet odinstalaci MTA včetně ze složky X64 jsem napsal žádost... Ačkoliv logy nemám milerád to popíšu....

Stalo se to takto, přijel jsem na autoškolu kde jsem viděl skupinu lidí, vylezl jsem ven ze svého golfu a zeptal jsem se první na práci a pak peníze, všichni mi řekli že nic nemají a o ničem neví, chvilku jsem tam ještě stál a pak přijela PSA a z megafonu hulákala na civilistu co seděl na budově autoškoly ať sleze, zarpil jsem že jsem ho stáhl za dolní končetinu načéž se do mě pustili asi 2 chlápci slovně ((prvně OOC kterému jsem se vyvaroval a nevyjadřoval se a následně pokračovalo IC)) místní chlápek v masce měl na mě různé kecy typu 'žebrák', 'proč to děláš' atd. ohnal jsem se a začala slovní potyčka, vytáhl na mě obušek načéž jsem nasedl do golfu a odjel chviličku mě pěšky naháněl ale pak to vzdal, po chvilce jsem okolo autoškoly projížděl a zahlédl jsem tam novější BMW tak jsem přistavil a zeptal se slečny na nějakou pozici v zaměstnání ta mi řekla že nic nemá a o ničem neví, pak ke mě přistoupil již zmíněný maskovaný muž a začal mi mlátil do golfu obuškem řekl jsem mu, že to za pár tisíc opravím a že mě to netrápí, no pochvilce jsem se rozhodl ho nabrat na kapotu golfu, načež maskovaný neerpil INJ, neřešil jsem to, avšak maskovaný pokračoval v mlácení do mého auta obuškem, pokusil jsem se ho neúspěšně nabrat ještě jednou ale nevyšlo to, pak jsem zastavil a chvilku jsme si IC nadávali a následně jsem dostal od tebe permanentní ban

25.8.2025 23:26

Vše bylo řečeno výše, a dořešili jsme to na DC. Bohužel zamítám.