Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban

sarik123

Hráč

3
28.8.2025 00:12

Zdravím.. asi před 10 minutama jsem dostala ban za to, že jsem neRPila fear. NeRPila jsem fear, protože podle toho, jak psali IC, jsem poznala, že to jsou stejní lidi, co mi včera (vlastně dnes v noci) vyhrožovali, že mě zabijou, zmlátí atd.. a nic mi neudělali. Z toho důvodu jsem ani neviděla důvod, proč bych měla RPit fear, když to jsou z jejich strany jen kecy a žádná akce. Viděla jsem, že mají zbraně v ruce, ale neviděla jsem, že by na mě nějak mířili nebo tak něco.. Jen řvali, pak napsali do OOC, že neRPim fear a odjeli.

Tímhle bych chtěla poprosit o přehodnocení mého banu. Předem děkuji za odpověď.

@ColekSamik

28.8.2025 00:26

Ahoj, 
ať už ti kdokoliv co v noci říkal, tak to nic nemění na tom, že tvá reakce na dva lidi s Hecklerama, kteří tě chtěli unést byla "mam vas v pici". Ban máš jen na 12 hodin, což není nic strašného. Já žádost zamítám a zamykám.  Přeju dobrou noc.