Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za streamování únosu

29.8.2025 02:28, naposledy upraveno 29.8.2025 02:32 uživatelem Radyyym

Dobrý večer (den/odpoledne)

1. Kapitola – Za co jsem dostal ban

Ban mi byl udělen administrátorem TM-Dzardys, a to za streamování únosu. Stalo se to tak, že když jsem jel kamionem, najednou jsem na frekvenci uslyšel od Scottie Reeda:
((Vozidlo)) říká: „Bacha, možná tu bude raptor s kuklou.“

Po chvíli jsem slyšel další hlášku od Marca Belliniho:
((Vozidlo)) říká: „Dvě A8.“

Na to jsem viděl dvě A8 a napsal jsem do vysílačky, že „bude sranda“. Následně po nás začali bezdůvodně střílet pod mostem, jak se jede z mýtného (SF u mostu do LV). Řekl jsem si „jó... proč jen tak začali střílet“, ale neřešil jsem to a RPil, jak chtěli oni.

Na to mi spadla hra, ale díky Samikovi jsme mohli RP dohrát tam, kde jsme skončili. Pak jsem si řekl: „Hele, dám vám stream, ať se pobavíme.“ Zapnul jsem ho a RP začalo. Dělal jsem všemožné hlouposti, co po mně chtěli, jako třeba bučet jako ovce nebo chrochtat... (ani nechci vědět, co horšího by tihle lidi chtěli dělat kdybych jim povolil gross).

Když jsme RP ukončili, musel jsem doplavat až na břeh a běžel jsem k přístavům, protože Parda (aka Parda smeták) jezdil lodí. Čekal jsem tam, až přijel, ale pak si dával pauzu, tak jsem u něj afkoval. Poté mě odvezl / připlul  zpět na barák.

2. Kapitola – Vyjasnění / odůvodnění, proč jsem to streamoval

Ano, streamoval jsem to, lhát nemusím. Streamoval jsem to lidem proto, aby se pobavili, protože to RPčko bylo docela vtipné. Neměl jsem vůbec zapotřebí metovat nebo dělat horší věci. Vzhledem k tomu, jakou mám sekci banů, už si to nechci nikdy dovolit. Proto pro mě znamená i ban klidně na jeden den hodně.

Opravdu jsem nikomu nechtěl zkazit RP ani nic jiného – jen jsem streamoval svůj pohled na hru. To, že potom hráči psali lidem PMky a různé věci, to už se mě netýká. Sám jeden hráč mi ani neřekl, že už psal PM jednomu hráči. Za to se omlouvám, jestli nějaké PMky mohly přímo vám narušit RP nebo náladu.

3. Kapitola – Omluva hráčům a administrátorům

Omlouvám se za to, že jsem tím, že jsem streamoval hru, mohl někomu uškodit nebo ho ponížit. Opravdu jsem to tak nemyslel a pokud se to stalo, omlouvám se dotyčným za své chování.

Také se omlouvám TM-Dzardysovi, že to musel řešit. Opravdu se omlouvám. Myslel jsem si, že když budu kamarádům streamovat hru, tak to nějak nevadí. Ale teď vidím, že ano, vadí. :(

Proto bych chtěl poprosit o unban a následné vymazání z historie. Přísahám, že se to už nebude opakovat a nadále nebudu hráčům ukazovat, jak hraji Skimo. U toho únosu je to jen zajímalo, a tak jsem jim chtěl vyhovět.

Ještě jednou se omlouvám všem, které jsem nějak naštval, a tobě, Dzardysi, že jsi to musel řešit.

4. Kapitola (dodatková) – Důvod, proč bych chtěl unban za tento ban

Na Skimu už mám hodně banů a právě proto se chci vyvarovat dalším. Opravdu pro mě i jeden den znamená hodně. Nejde o to, že si nemůžu zahrát, to ne, ale jde o to, že to budu mít v historii.

(Logy přikládám, aby to bylo věrohodnější a nemysleli jste si, že lžu. Pokud by někdo z AT potřeboval celé logy, klidně je pošlu na soukromý DC.) - ZDE

Děkuji, že jste si přečetli moji žádost o unban, a také děkuji administrátorům, a hlavně Dzardysovi.

S krásným dnem se s vámi loučím Radyyym 

Spoiler
Omlouvám se za chyby v nějakých větách nebo slovech 

@Dzardys

jozkoo

Hráč

26
29.8.2025 13:25, naposledy upraveno 29.8.2025 13:34 uživatelem jozkoo

Tak keďže som bol ten, ktorý po tebe strieľal, tak sa tu pekne vyjadrím. Len tak strieľať ? My sme vás ani okradnúť nechceli, celé to začalo tým, že si nás len tak chcel ramnúť bez akéhokoľvek dôvodu tu mate dôkaz  https://youtu.be/QoIyQAlD7WI. Celé RP začalo týmto + som ti to aj IC hovoril, ale pekne že tu klameš :D Tu posielam aj, čo si rozprával, keďže si sem nič neposlal https://imgur.com/a/r62k3PS. Vyhodili ťa dosť blízko, plával si max 1 min a to preto, aby mali čas ujsť. + ani nehovorím o tvojom pokuse o water evading s kamiónom, aby si nám asi utiekol, alebo neviem, čo tým plánoval :D

29.8.2025 13:53

Ahoj jozkoo,

Představ si, že jsi kamioňák, je ti 32 let a jedeš po cestě. Najednou v protisměru vidíš dvě auta, ani nevidíš, kdo je řídí. A hned potom ve zpětných zrcátkách zahlédneš, že se za tebou otočily. Co bys v takové situaci udělal? Jo, uznávám, nemusel jsem udělat manévr (na tom videu je vidět, že jsem si k tobě jen najel). A ten screenshot mě fakt pobavil, to ti musím přiznat. :D
Nevím, kde lžu – popsal jsem to, jen jinými slovy, než ty. Tak si prosím nic nevymýšlej. 

Na vysílačce to začalo už hodně dávno dozadu, když jsem řekl, jestli to náhodou nejsou Duckové. Pak mi napsala Nasye, že si něco vymýšlím, a tak dál… Na to jsem to bral v klidu, dokonce jsem se jí IC omluvil. Po nějaké době (1–2 hodiny) jsem se zase připojil a napsal jsem na vysílačku, jestli Scottie nejezdí. Bylo mi řečeno, že ano. Tak jsem vzal kamion a šel jezdit s ní.

Potom jsem slyšel na vysílačce, že chtějí okrádat – doslova to tam psali. A pak se divíš, že jsem tě prý „ramnul“. Nejsi na serveru měsíc ani rok, sám dobře víš, že když na vysílačce slyšíš, že někdo chce okrádat, a pak vidíš dvě A8 jedoucí za sebou, co se najednou otočí za dvěma kamiony, tak to nenecháš jen tak být. 

A nechápu, co píšeš o „water evading“. Doslova jsem jen nechal kamion sjet. Nevím, jestli jsi to někdy zkoušel, ale když jedeš z kopce a někdo ti prostřelí pneumatiky (což je u vás normální jak jsem viděl), tak gravitační sílu + tření a prostě to neubrzdíš – sjedeš dolů. Já sám jsem potom vyskočil a šel s vámi RPit. Takže žádný water evading.

(kdyžtak pro tebe ti pošlu rád jak to vypada TADY)

Než mě z něčeho obviníš, zkus se nejdřív podívat na svoje RP.

S krásným dnem Radyyym 
(@jozkoo)

29.8.2025 13:53

Ahoj Radime,

Za mě jsi dostal ban zcela oprávněně. I když šlo jen o „pobavení“ kamarádů, vzniká tím prostor pro metabaiting, což se tu bohužel i potvrdilo (hráči posílali PMky atd).

Pevně věřím, že jsi do příště poučen a budeš si na to dávat pozor.

29.8.2025 14:10

Ahoj DjDave,

To, že ostatní hráči posílali PMky, není můj problém, ale jejich. Pokud myslíš Filipa, ten ani nebyl na streamu – přišel až ve chvíli, kdy jsem byl někde na lodi (To co dělal ještě než přišel nevím) a už probíhalo RP. Nevím, kdo další mohl psát PMky, o tom opravdu nic nevím.

Já jsem posílal PMky jen kvůli telefonu. Představ si, že dáš za obyčejný telefon 30 kreditů a pak ti ho ukradne nějaký neznámý hráč. Abys mohl telefon používat dál, musíš si koupit nový za dalších 30 kreditů – to už je dohromady 60 kreditů, a to je docela dost. Pokud máš na mysli další hráče, co psali PMky, tak s nimi nemám nic společného a nestotožňuji se s nimi. Pokud za to dostanou ban, je to jejich problém, ne můj – já jsem jen streamoval svou hru. Nechápu, proč by to mělo vadit.

Je to stejné, jako kdyby Kolpan RPil a někdo ho přepadl – taky by přece nedostal ban jen za to, že streamoval. Já to dělám pro zábavu, ne proto, aby někdo metoval. To  si prosim odpusť.

A ještě jednou – PMky jsem posílal jen kvůli tomu, že mi někdo ukradl telefon (a pořád ho nemám zpátky). Dám ti názorný příklad: přijdeš do obchodu, koupíš si Monstera a najednou k tobě přijde nějaký cizí chlap, vezme ti ho a vypije. Taky by tě to naštvalo. Stejně tak jsem byl naštvaný já, když mi vzali telefon a nevrátili ho.

S krásným dnem Radyyym

@DJDave

koblst

Hráč

38
29.8.2025 17:34

Kolpan ma ochranu od bohov, nezabudaj.

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban.