Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban - ''NonRP Injuries'' (Marekvoe)

včera v 01:49, naposledy upraveno včera v 02:38 uživatelem ShadowzWT

Dobrý večer všem co si toto čtou, či A-T který toto zhodnocuje.

Mám zde 2 hlavní body s kterými bych chtěl o tomhle banu mluvit.

1. Vůbec všeobecný název a délka banu. (first offence)

Nedává mi smysl, že jsem dostal ban za NonRP injuries. Toto indikuje že jsem evidentně nic neRpil a jel dál, jak se dává tento ban u ostatních hráčů na této platformě. Je možný že si někdo může toto posoudit jako slabší RP, ale je to dost subjektivní. Ikdyby ano, tak jsem si nebyl vědom rychlosti nárazu a neviděl v pohledu dozadu přesnou závažnost DN (držel jsem EQ abych se koukl zda-li vůz zamnou byl poblíž foto.) RP může být posouzeno v očích AT jako neadekvátní, ale Bylo tam. Což ikdyby v očích AT bylo neuznáno, tak by ban ''NonRP Injuries'' neseděl s ohledem na to že jsem se o ty injuries snažil. (tímpádem by sedělo ''Neadekvátní RP Injuries''

2. Seriozita Bouračky.

Jediný co jsem věděl, je že jsem narazil v zhruba 60ti do auta v podobné rychlosti (foto). Po takovém nárazu si myslím, a řeklo mě to i spousta externích pomocných programů na vyhledávání, že bych byl schopen nejspíše s nějakým lehčím otřesem mozku a tak dále odejít z vozu po svých. (Neřídil jsem, pouze si přesedl, a šel pomalu s injuries walkem.) Sedl jsem si a jel sem do nemocnice si doerpit prohlídku. Pokud jsem s tim někomu znechutil nebo znehodnotil RP, tak se omlouvám, ale na závěr bych chtěl dodat že jsem nikdy předtím nedostal ban za nonRPinjuries anebo něco s tím spojeného, či nikdy s něčím takovým měl problém.

Tímto prosim o znovuzhodnocení banu, jakožto zkrácení či Unban, anebo alespoň přejmenovat ban na správný název,
Děkuji.
@marekvoe

včera v 09:53

Taktéž tě zdravím,

K tvému prvnímu bodu. Sice nevím, proč řešíš název banu, ale dovol mi tedy, abych tě zasvětil. NonRP Injuries znamená úplně to stejné jako neadekvátní injuries. Obecně to znamená, že jsi buď injuries neRPil vůbec nebo jsi je podstatně zlehčil a opominul, čímž si dle mého úsudku dost narušil férovost celý tý situace co tam proběhla.

Že jsi samotnou srážku neviděl je sice hezké, ale to neznamená, že si můžeš Injuries přizpůsobovat jak se ti zrovna hodí nebo jak si myslíš, že ta srážka proběhla. Policejní auto ti čelně narazilo do strany, kde jsi seděl a pak (co už jsi možná viděl) se trochu proletělo, už to ti mohlo naznačit to, že to bylo ve vysoké rychlosti. Také jsi se pro účel lepšího RP těch Injuries mohl zeptat jak velký ten náraz byl. Měl jsi na to celou minutu, než dovalila tvá skupina a rozstřílela policisty. Avšak dle toho, co jsi pak zandal, se šestibodovými pásy a následným pokusem o samotný újezd mi spíš příjde, že jsi takhle low Injuries RPil schválně.

A k druhému bodu. Nemyslím si, že jsi do toho druhého auta narazil v 60-ti, na klipu vypadá, že jsi jel mnohem víc, ale o tom spekulovat nebudeme. O čem už spekulovat budeme je tvá mylná představa, že by sis mohl odkráčet z vozu po svých. I kdyby jste oba opravdu jeli 60 tak náraz bude uzavřen ve 120, to je základní fyzika. To mi určitě nevychází na Injuries, které jsi si napsal do svého statusu, obzvlášť při čelním nárazu. Mimochodem, určitě nějaké "externí programy" nebudeme brát v potaz jako rozhodující.

Trest ti za mě zůstává, pokud se ti rozhodnutí nelíbí, klidně se odvolej výše, podklady už mají.