Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban za pravidlo 7 když jsem pravidlo neporušil

31.8.2025 13:23

zdravím tímto by jsem chtěl vyřešit za mě nejspíše nedorozumnění před pár minutama jsem dostal ban za pravidlo 7 i přes to že jsem dneska včera ani v blízké době předtím nikoho neunesl a už vubec ne v blízkosti policejní stanice  předem děkuji za vyřešení a nebo alspon vysvětlení za co přesně je ban udělen v konkrétní situaci děkuji 

31.8.2025 13:27

Ahoj, o omyl se nejedná. RPil jsi s jedním hráčem na motorce před policejní stanicí a ty jsi se rozhodl zaRPit, že jsi jej udeřil do břicha, což se taktéž na tohle pravidlo vztahuje.

7. V blízkosti policejní stanice (do 50 metrů) je zakázáno napadání a unášení ostatních hráčů. V jiných lokalitách je přepadávání povoleno a to i v přítomnosti NPC (např. prodavačů nebo hlídačů), na těchto místech však může přepadený hráč použít příkaz /911 pro zavolání policie prostřednictvím přihlížejícího NPC.