Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o výmaz trestního rejstříku.

3.9.2025 15:00

Podatel:
Daniel Hudec
4.7.1995
Garáž Las Venturas 3132

Věc:
Žádost o výmaz záznamů z Rejstříku trestů – úplný výmaz trestní minulosti

Odůvodnění:
Dovoluji si podat žádost o výmaz všech záznamů vedených v Rejstříku trestů na mou osobu, a to s vědomím plné odpovědnosti za své předchozí činy.

V minulosti jsem byl pravomocně odsouzen za závažnou trestnou činnost, konkrétně:

• Nedovolené ozbrojování

• Neoprávněné užití střelné zbraně

• Ublížení na zdraví

• Násilí proti úřední osobě

• Obecné ohrožení

• Poškození cizí věci

• Ohrožení pod vlivem návykové látky

• Mnohonásobné opakované páchání trestné činnosti

Všechny tyto činy se odehrály v období, kdy jsem byl pod silným vlivem omamných a psychotropních látek, které mě ovládaly jak psychicky, tak fyzicky. Nebyl jsem schopen reálně vyhodnocovat své chování, a mé jednání vedlo k ohrožení jak mého okolí, tak mě samotného.

Během ročního výkonu trestu odnětí svobody jsem si poprvé po dlouhé době sáhl na dno – a právě to dno mi otevřelo oči. Podstoupil jsem kompletní odvykací léčbu, začal jsem spolupracovat s vězeňským kaplanem i psychologem a zapsal jsem se do programu reintegrace. Věnoval jsem se seberozvoji, začal studovat dálkově a připravoval se na návrat do společnosti jako jiný člověk.

Po propuštění jsem zcela změnil životní styl. Absolvoval jsem terapeutický program zaměřený na zvládání impulzivního chování a závislosti. Přestěhoval jsem se z prostředí, kde jsem dříve působil, a navázal jsem kontakty s lidmi, kteří mě podporují v pozitivním směřování. Pravidelně pracuji, mám stabilní zaměstnání ve [obor/zaměstnavatel], jsem bez dluhů a nemám žádné další konflikty se zákonem.

Jsem si vědom toho, že má minulost mě nemůže být zcela smazána ze vzpomínek těch, kterým jsem ublížil – ale věřím, že každý člověk má mít šanci na nový začátek, pokud prokáže skutečnou nápravu. Nechci zapomenout, co jsem udělal – ale chci mít možnost žít život, který na mé minulosti už nestojí.

Záměr:
Mým cílem je dosáhnout výmazu veškerých záznamů v Rejstříku trestů, abych mohl plně obnovit své občanské práva, žít plnohodnotný život bez stigmatizace a pokračovat v pozitivní cestě, kterou jsem po výkonu trestu nastoupil. Tento výmaz je pro mě nejen formálním krokem, ale i symbolem druhé šance, kterou se snažím využít naplno.