Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o podmínečném propuštění z nápravného zařízení DOCAR

markos

VIP

16
včera v 22:37

Podatel: Markos Smitch ( Z věznice DOCAR )

Věc: podmínečném propuštění z nápravného zařízení v Las Payasadas (DOCAR)

Odůvodnění: Zdravím vážený soude, mé jméno je Markos Smitch v současné době vykonávám trest ve věznici Las Payasadas

Tímto bych chtěl zažádat o podmínečném propuštění z nápravného zařízení DOCAR

pobyt v nápravném zařízení mě naučil litovat svých chyb a i tímto bych se chtěl všem omluvit kterým jsem ublížil, do konce trestu mi chybí nějakých 24 dní, za tu dobu co jsem tu neudělal jsem jednu špatnou věc právě že naopak naučil jsem se zde být normální a nedělat blbosti, za tu dobu co jsem tu naučil jsem se chovat slušně a s respektem

Snažím se zde respektovat dozorce a zatím mi to jde neměl sem zatím ani jeden problém a snažím se tu chovat vzorně a dodržují veškeré pravidla i dozorce i vězně,

Pobyt mi tu změnil život, začal sem více chápat lidi a respektovat je, a taktéž si uvědomují si věci co jsem se dopustil, a jsem si vědom těch věcí co sem udělal a taktéž tomu rozumím, svůj trest beru jako ponaučení že to co sem jsem dělal nebylo správné a uvědomuji si to, mé pověsti se nejspíše nezbavím ale budu s tím chtít bojovat a nedopustit se těch věcí znova, a začít nový život.

Proto Vás žádám, vážený soude, abyste zvážil mou žádost o předčasné propuštění. Jsem odhodlaný vést po propuštění řádný život, napravit své chyby.

S pozdravem:

Markos Smitch

Záměr: Předčasné propuštění z nápravného zařízení DOCAR za dobré chování.