Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o UNBAN - KIK0?!

KIK0

VIP

52
7.9.2025 21:50, naposledy upraveno 8.9.2025 23:53 uživatelem KIK0

Ahoj, pred chvíľkou som dostal ban za údajné DM. Poďme si teda povedať, čo sa vlastne stalo.

Od rána sme mali s Wilom a Ariannou spoločný spor, ktorý trval celý deň – hádky, urážanie a podobne. Večer sa to vyformovalo až do úrovne, kedy Arianna viackrát strieľala po dome, avšak ani raz netrafila Wila. Nakoniec došlo až k tomuto konfliktu. Zchovan podal report ohľadom skipu, lebo to údajne missol. Report vzal DjDave, ktorý mi dal heal alebo ma prebral z bezvedomia, už si presne nepamätám.

Ja som s voidom, samozrejme, nesúhlasil. Nemám rád, keď AT zasahuje do každej sprostosti, a chcel som to nechať celé v IC svete, aby si za to niesol IC následky. Odskočil som si na cígo, vrátil sa a už len vidím, že nám priletel ban.

Preto sa pýtam – kde som sa ja presne dopustil DM? To, že po mne on vystrelil a následne začal mlátiť, keď som sa ja začal brániť, je DM? Nemyslím si, že išlo o DM – či už z jednej alebo druhej strany – až do momentu, keď vytiahol Glock. A to si skôr myslím, že malo byť potrestané zdravým rozumom, nie ako DM. Ale to je vec názoru.

Ako som už spomínal, dnešné RP sa celé nieslo v duchu hádok a podobných sračiek, ktoré vyústili do tohto. Celá situácia sa odohrala v dome, kde nebol prítomný ani jeden iný človek, len my dvaja. Prečo to musel AT automaticky riešiť banom? A to ani nehovorím o tom, že mi neprišla ani jedna PM od AT, aby som im to vysvetlil. Len: „Na, tu máš ban,“ a týmto sa to celé vyrieši? Prečo sa to nemohlo, keď už, vyriešiť dohovorom, ak v tomto prípade nebol ublížený nikto iný okrem nás dvoch? Myslím si, že moja ban history nie je až natoľko obsiahla, aby som za každú pičovinu dostával ban.

Nejde mi o tie 3 hodiny – aj tak sa to do týždňa vyrieši a zabudnem na to, že som nejaký ban dostal. Skôr mi ide o princíp a prístup AT k riešeniu problémov a o zbytočnú iniciatívu tam, kde si to hráči chcú vyriešiť IC cestou.

K I K O je moje meno, taký ako ja tu nikdy nebude a nebol. ❤️

@DJDave @magovec

e1.

Takže warn za pravidlo č. 1?? Jak ťa preplo, zlatý môj? Za jediné vulgárne slovo v celej žiadosti, ktoré nie je ani voči nikomu smerované? Keď som to videl, reálne som si pískol, položil telefón a dúfal, že je to len missclick. Ak plánuješ svoju admin „kariéru“ viesť takýmto štýlom, že budeš každému „škodiť“ s každou pičovinou, tak ver tomu, že ťa komunita zožerie skôr, ako dostaneš GM. Ak by som niekomu cielene nadával či urážal, tak nepoviem ani pol slova, ale toto? Toto je reálne výsmech. Takže rovno žiadam aj o „unwarn“? Netuším, ako to nazvať, nepríde mi to odôvodnené. Ďakujem, koniec rozhlasu. PS: Aj tu je jedno ULTRA VULGARNE SLOVO! Nájdeš ho?

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.1
8.9.2025 23:33, odstraněno 8.9.2025 23:53 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Adrian888

Hráč

5
13.9.2025 20:12

DJDave nech idze didžejovať luka brassislava na stage a nie tu riešiť pičoviny 

KaiserCrowley udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban
17.9.2025 23:36

Pěkný večer vinšuji.

Ban jsme diskutovali v rámci AT a většinově jsme se shodli, že to je oprávněné. Pokud už máte zkušenosti s RP, což máte, tak by bylo vhodnější takové akty započít nějakým RP v duchu /me a /do. Bezhlavé mlácení bez RP za mě postrádá smysl. Já si za banem stojím. Zamítám.