Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o UNBAN - KIK0?!

KIK0

VIP

51
včera v 21:50

Ahoj, pred chvíľkou som dostal ban za údajné DM. Poďme si teda povedať, čo sa vlastne stalo.

Od rána sme mali s Wilom a Ariannou spoločný spor, ktorý trval celý deň – hádky, urážanie a podobne. Večer sa to vyformovalo až do úrovne, kedy Arianna viackrát strieľala po dome, avšak ani raz netrafila Wila. Nakoniec došlo až k tomuto konfliktu. Zchovan podal report ohľadom skipu, lebo to údajne missol. Report vzal DjDave, ktorý mi dal heal alebo ma prebral z bezvedomia, už si presne nepamätám.

Ja som s voidom, samozrejme, nesúhlasil. Nemám rád, keď AT zasahuje do každej sprostosti, a chcel som to nechať celé v IC svete, aby si za to niesol IC následky. Odskočil som si na cígo, vrátil sa a už len vidím, že nám priletel ban.

Preto sa pýtam – kde som sa ja presne dopustil DM? To, že po mne on vystrelil a následne začal mlátiť, keď som sa ja začal brániť, je DM? Nemyslím si, že išlo o DM – či už z jednej alebo druhej strany – až do momentu, keď vytiahol Glock. A to si skôr myslím, že malo byť potrestané zdravým rozumom, nie ako DM. Ale to je vec názoru.

Ako som už spomínal, dnešné RP sa celé nieslo v duchu hádok a podobných sračiek, ktoré vyústili do tohto. Celá situácia sa odohrala v dome, kde nebol prítomný ani jeden iný človek, len my dvaja. Prečo to musel AT automaticky riešiť banom? A to ani nehovorím o tom, že mi neprišla ani jedna PM od AT, aby som im to vysvetlil. Len: „Na, tu máš ban,“ a týmto sa to celé vyrieši? Prečo sa to nemohlo, keď už, vyriešiť dohovorom, ak v tomto prípade nebol ublížený nikto iný okrem nás dvoch? Myslím si, že moja ban history nie je až natoľko obsiahla, aby som za každú pičovinu dostával ban.

Nejde mi o tie 3 hodiny – aj tak sa to do týždňa vyrieši a zabudnem na to, že som nejaký ban dostal. Skôr mi ide o princíp a prístup AT k riešeniu problémov a o zbytočnú iniciatívu tam, kde si to hráči chcú vyriešiť IC cestou.

K I K O je moje meno, taký ako ja tu nikdy nebude a nebol. ❤️

@DJDave @magovec

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.1