Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban dne 11.09.2025

ryzryk321

Hráč

1
11.9.2025 20:57

Zdravím, dne 11.09.2025, jsem dostal ban za Nonrp, injuries. 

Naboural jsem do sanitky a ujiždel jsem, sanitka mne pronasledovala, ale nestihala mně.

Hned jak jsem ji ujel, tak jsem zarpil zraneni, /status........

Ačkoliv jsem to trochu napsal pozde, ale mnel jsem plno prace v ujizdeni.

Tak prosim zadam o Unban, nebo alespon o zkracení. V pripade ze nebudete souhlasit, tak mi prosim reknete kdy a jak jsem mnel zarpit. Děkuji Josef Vypekal. 

dnes v 07:51

Ahoj, sledoval jsem tě nějakou dobu a chodil na tebe report za reportem. Prvně sis s 520i jezdil v terénu plnou rychlostí, potom jsi několikrát srazil dřevěný plot u benzínky Montgomery (jelikož jsi z nějakého důvodu jezdil furt tam a zpátky a téměř vždy ses o něco rozsekal) a následně ses vytřískal s hráčem, což jsi taky v podstatě vůbec neřešil. Pokud si skutečně nejsi vědom žádného pochybení, tak by se ti hodilo zaučení, ale tohle tu fakt předvádět nesmíš. Sice se omlouvám za pozdní odpověď, ale unban bys ode mě i tak nedostal.