Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban za Údajný metagaming/Střet zájmů (Pravidlo 1 asi??)

ScruffyXd

Hráč

45
14.9.2025 21:34, naposledy upraveno 14.9.2025 21:36 uživatelem ScruffyXd

Dnes sem dostal od @Bulldog ban za metagaming. 

Samozřejmě sem se žádné mety nedopustil. Za svůj charakter který je gang,mě kontaktoval hráč s vykradením baru. Samozřejmě protože hráče dlouhodobě znám a bavím se sním. (Tak jako se spoutou škálů dalších,za gang potkáš fakt ranec lidí.) Tak sem do toho šel,jelikož akce byla mířená proti hráči který nám dělal bordel v hoodu,což doložím tímhle. : https://leosight.cz/logs/A3sG80f3mX

Metagaming který údajně byl doložím tímhle:https://leosight.cz/logs/4FgCrcAv0D

Jelikož se Bulldog bude ohrazovat i střetem zájmů,tak k tomu mu řeknu jednu věc. To co víš OOC,nemůžeš dle pravidel převádět na jiné postavy. To už porušuje pravidla. Tudíž sem jednal na základě svého gang charu. Neexistuje žádný důkaz který by říkal opak,nebo tvrdil něco jiného. Já sem v tu dobu jednal pouze za svůj charakter,a za to co mě bylo IC řečeno,dle logu výše. (Ano,vidí ho jen administrátor,aby nedocházelo k metě.)Ani by z logiky věci nevycházelo to,že bych to neudělal,vzhledem k IC věcem. Jak zde bulldog tedy argumentoval střetem zájmů,proč tedy ten zmíněný střet zájmů nebyl aplikován již po tom útoku na gang char,a následnou akcí která byla prováděna potom na mojí postavu?. Prakticky je to to samé. Tudíž,dokonce bych se i dopustil porušen pravidel kdybych to neudělal. Taky by to vzhledem k IC světu nedávalo smysl. (Logicky nebudu stopovat RP za jednu postavu,kvůly nějaký RP akci za jinou. Ještě když k té RP akci gang charu,došlo dávno předtím než k RP akci za jinou postavu.)

Tudíž na závěř jenom řeknu to,že sem se nedopustil žádného porušení pravidel,a dám radu ostatním lidem. (Nepouštějte se do křízku s frakcí kde sou administrátoři,dopadnete pak jako Já.)

Peace Scruffy,