Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unbun

dnes v 10:48, naposledy upraveno dnes v 19:35 uživatelem Milosekqq

Krásný den všem. Chtěl bych poprosit o zkrácení popřípadě zrušení banu který my byl udělen na 3 dny dne 16.9.2025 Jedná se o ban s důvodem: Odpojení z RP akce.
Začalo to tím, že jsme se s kamarádem jen tak projížděly, avšak jsme najednou spatřily hlídku PSA a mého kamaráda napadlo, že by jsme mohli ujíždět.. a tak jsme započaly ujížděni, po chvíli ho napadlo že by jsme je mohli vystřílet, avšak střílel pouze on. Já měl v tu dobu zasekaný mta, a cítil jsem brzy pád.. Poté opět nastoupil do vozidla a ujížděli jsme do mé garáže. Kde jsme přijely, a v průběhu toho kdy jsme jeli domů již na mě mluvila Moje máma, ať ji jdu s něčím pomoct. Poté jak jsme přijely do garáže, jsem myslel že mi spadla hra. Protože se mi Sekla, avšak to bylo kvůli problému s výpadkem internetu. Neměl jsem jak dát vědět kamarádovi který byl semnou na téhle akci. Vím že po takovéhle akci bych měl být připojen ještě 5. Minut avšak jsem nemohl. Proto mi byl udělen ban za odpojení z RP akce. Byl bych moc rád, kdyby Mi ban byl zrušen, na skimo jsem se vrátil po krátké pauze, a byl bych rád kdybych mohl pokračovat. Myslím si o sobě že nejsem problémový hráč. Vím že je to ban pouze na 3 dny, avšak bych si rád zahrál. Děkuji a přeji krásný zbytek dne.

dnes v 19:36, odstraněno dnes v 20:08 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
DJDave udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování v žádosti o ub.

markos

Hráč

17
dnes v 19:49

Bráško cením, a taky doufám že tu budeš brzy s nama.

Znám tě a vím, že nejsi žádnej problémovej hráč, nikdy ses nechoval nějak toxicky a vždycky si hrál v pohodě. To, že jsi tady napsal normální žádost a popsal situaci, podle mě ukazuje, že ti na tom fakt záleží. Myslím, že by ti to admini mohli zohlednit

Držím palce, ať Věřím, že se z toho ponaučíš a příště už do takovýhle akce nepůjdeš, i když je jasný, že člověk nechce nechat kámoše ve štychu. Tak snad se admini zachovaj fér a uvidíme tě brzo zpátky ve hře. Zatím lačes a bye bye. ((nemyslím to nějak zle, jenom si nemyslím že tohle je odpojení z RP ale co jsem abych hodnotil za admina.))