Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

MaximCastel

Hráč

19
22.9.2025 00:52

Chtěl bych se vyjádřit k tomu co se stalo dneska v 0:36. Dostal jsem ban na 18h za "zdržování RP" a "non RP fear". Podle mě ten ban uplně nesedí, minimálně teda co se týče toho zdržování.Nebyl jsem v žádný hlavní RP zóně, stál jsem jenom u baráku a fakt jsem si musel jen na chvíli odskočit na záchod – prostě reálnej důvod, žádný trollení. Když jsem se vrátil, tak u mě stáli dva hráči a mířili na mě. Hned jsem začal reagovat – napsal jsem třeba "co je, koště?" nebo "na koho míříš, blbečku?" Jo bylo to trošku ostřejší, ale furt to bylo v rámci RP postavy Jeden z nich napsal "dovnitř" tak jsem šel Jakmile jsem tam chtěl jit dal do mě pár kulek a utekl. Říkal jsem si, ok, řeším to přes support, ale pak mi admin kormoo napsal, že dostávám ban Co se týče toho non RP fear – tam bych možná i pochopil nějakej postih  i když bych si o tom rád promluvil, protože jsem fakt reagoval prakticky hned jak jsem se vrátil. Ale to zdržování RP moc nedává smysl. Fakt jsem nechtěl nikoho zdržovat nebo kazit hru, jenom jsem si odskočil a nečekal, že se zrovna v tu chvíli něco stane.Chtěl bych poprosit aspoň o přehodnocení nebo o možnost to probrat  ale přijde mi fér to trochu vysvětlit, protože trest by podle mě měl odpovídat tomu, co se fakt stalo.

22.9.2025 11:07, naposledy upraveno 22.9.2025 11:10 uživatelem freecko

Ahoj. Pro takovéto situace jako je náhlý odskočení na záchod využívám F10 a změnu postavy, abych se vyvaroval IC interakci a tím i zdržováním RP. Do budoucna to taky tak dělej. Vyhneš se maléru.

22.9.2025 21:19

Ahoj, ban přehodnocovat nebudu a nemám k tomu víc co dodávat – všechno jsem ti vysvětlil už v PM ještě předtím, než jsem ban udělil. Do budoucna dávej pozor, ať neodbíháš uprostřed silnice a vyhni se zbytečným poznámkám v situaci, kdy na tebe někdo míří.