Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení/Unban @marekvoe

30.9.2025 18:25

Zdravím opět všechny co si toto čtou, jak hráči tak A-T a hlavně @marekvoe .
Dnes tu žádám spíše o zkrácení, nejlépe unBANu na SkimoRPčku. Pár dní zpět, jsem dostal 10ti denní ban za Metagaming a vynášení informace z PSA discordu a předání IC druhé osobě, nebo tak nějak. Chtěl bych si podat tuto žádost na bázi délky banu a omluvě k serveru. 25.9.2025 jsem společně s @Filipkko a ještě pár klukama byly ve voicu, jak tam má též napsaný, tak jsme dělali skiny v blenderu a prostě jsme měli good time. RPily jsme každé své, a vše IC jsme IC řešily, dokud mi nepřišlo oznámení na DC. Stává se mi to, že čtu nahlas informace které jsou důležité. A tak když mi přišel ping na PSA discord, tak jsem si ho samozřejmě přečetl. Tato informace se týkala osoby @Filipkko , v tu dobu mi nedošlo že jsou semnou kluci na DC, a tak se mě dotyčný zeptal o co se jedná. Protože jsem nějak na to nemyslel tak jsem mu znovuzopakoval oznameni. V tu dobu řekla osoba ''No, a já vím přesně kdo to nahlásil.'' Osoba která IC nahlasíla informaci na DC po chvilce co byl konfrontován, jelikož byl s náma v dobru, ale věděli jsme že měl něco za lubem, to po chvilce odpojil s VC a rovnou z celého místa kde se VC konal (toto ubetonovalo to že to ta osoba udělala.). Po pár minutách jsem při RPčku dostal na vysílačku žádost pomoc, a že mam dojet k @Filipkko do nemovitosti. A tak jsme se vydali a následně zaerpily informaci, kterou teda zjistil OOC.

Proč k tomu vlastně došlo?

• Osoba která nahlásila nelegální činnosti Filipa, měla OOC domluvu že by bylo možné udělat BP na jedno neurčené vozidlo, od osoby která BP vlastnila. Oznamovatel/nahlašovatel který chtěl BP se začal ale chovat OOC k osobě s BP nehorázně, pomlouval ho apod. A tak tu OOC domluvu (nápad o ztvoření BP) s oznamovatelem po zjištění jak se choval k němu za zády, osoba s BP zrušila (z jasných důvodů) A to mělo být vše. Bohužel jak už víme teď tak osoba vzala OOC spor do IC světa, Char který byl s hráčem @Filipkko zcela vpohodě, najednou naprášil vše, což nedává smysl. A následně ještě zalhal členu A-T že nikdy nedělal nelegal, což samozřejmě dělal a máme na to logy.
  • @Filipkko měl postavu v stavu takovém, že kdyby se postava dostala pod ruce PSA, tak by světlo dne už char velice dlouho neviděl, a tak se rozhodl informaci mě ''podanou'' využít, což z jeho pohledu samozřejmě chápu. Bohužel je to ve sporu s pravidly, ale ve chvíli panikaření, stresu apod. ještě s tím co Oznamovatel udělal, a jak to nedávalo smysl, tak té informace využil a začal vystěhovávat výrobku s naší pomocí po zaerpení interakce.

Závěr.
Omlouvám se za svoje zachování, a že jsem s akcí pokračoval(a vůbec ''sdělil'' informaci). Následně i PSA sboru samozřejmě za zklamání. Ocenil bych velice UB či zkrácení, dosáhl jsem polovinu trestu a mám pocit že jsem se už dost z tohole vzpamatoval a poučil, není to že jsem závislej na Skimu, ale že mi přijdé férový trest lehce zkrátit po uplynutí cca 5 dnů. Nadále chi podtknout že vedu další následky za porušení OOC kodexu PSA discordu vynášení, a tak se moje postava z touto pracovní pozící už nevyskytuje. (všichni víme že dostat se k PSA není nejlehčí, a tak to nějakou váhu i ponauky má). Respektuji samozřejmě odmítnutí celé žádosti, ale vážil bych si dobrou vůli o zkrácení, nejlépe zrušení BANu po uplynutí té poloviny (5 dnů.) Hezký zbytek večera všem žejo, ShadowZ

1.10.2025 19:33

Ahoj,

žádost jsem si prošel a jsem rád, že uznáváš chybu a omlouváš se za ní. Abych k tobě byl však upřímnej, tohle porušení považuju za dost vážný. Zjistit, že někdo něco takovýho dělá/dělal, mě dokáže vyloženě naštvat. Všem v AT je naprosto jasný, že metění na Discord callech nebo soukromých serverech probíhá pořád. Většinou takový “meta” zážitek končí buď tím, že už je to tak přes čáru, že se to dá jednoznačně prokázat (jako v tomhle případě), nebo že se informace vynese ven po nějaké osobní neshodě mezi účastníky.

To jediné, co tě v té situaci částečně obhajuje, je fakt, že původ celé věci bylo porušení pravidel ze strany jiného hráče (proto, byl trest nastaven tak nízko). Ale i tak to není omluva pro to, že jsi tu informaci vzal a hned ji vykomunikoval a následně se na ní podílel v IC. Je potřeba si uvědomit, že ať už druhá strana udělala cokoliv, řeší se to vždy přes report nebo ticket. Pravidla to jasně říkají, že ani oplácení po porušení pravidel není v pořádku.

Polovina trestu už uplynula, ale trest si přečkáš stejně jako kolega celý. Chápu, že to není zrovna příjemný a možná si příjdete lehce v právu, ale faktem je to, že máte za dané porušení celkem krátký postih. Pokud by se něco takového opakovalo a někdo by na to přišel, tak můžete počítat s mnohem delším trestem.