Podatel: Sergej Pataky
Věc: Žiadosť o zmenu mena a priezviska
z: Sergej Pataky
na: Alejandro Castro
Odůvodnění:
Žiadosť o zmenu mena a priezviska podávam z osobných dôvodov. Dlhodobo sa identifikujem s menom a priezviskom, ktoré plánujem uvádzať ako nové. Toto meno používam v osobnom aj pracovnom živote, v bežnej komunikácii s okolím, a cítim, že lepšie vyjadruje moju osobnú identitu, hodnoty a vnútorné nastavenie.
Zmena mena a priezviska nie je motivovaná snahou vyhnúť sa právnym záväzkom, vyhýbaniu sa trestnej zodpovednosti, ani inými účelovými dôvodmi, ale ide výlučne o súkromnú a legitímnu potrebu zmeniť svoje meno, s ktorým sa dlhodobo nestotožňujem.
Záměr:
-
Zabezpečiť súlad medzi mojou osobnou identitou a úradným menom
-
Predísť nedorozumeniam v osobnej, pracovnej a spoločenskej komunikácii
-
Uľahčiť každodenný kontakt s úradmi, inštitúciami a verejnosťou
-
Zlepšiť psychickú pohodu a pocit osobnej autenticity
Přílohy: Občiansky preukaz - Jméno: 'Sergej Pataky', Pohlaví: 'Muž', Datum narození: '3.5.1999', Otisk prstu: '840CF46EF725DB0687FCCEC9E1ABE02B'

Vyhlasujem, že údaje uvedené v tejto žiadosti sú pravdivé a úplné.
V [Montgomery], dňa [30.9.2025]
Podpis žiadateľa: Pataky
Podatel: Sergej Pataky
Věc: Žiadosť o zmenu mena a priezviska
z: Sergej Pataky
na: Alejandro Castro
Odůvodnění:
Žiadosť o zmenu mena a priezviska podávam z osobných dôvodov. Dlhodobo sa identifikujem s menom a priezviskom, ktoré plánujem uvádzať ako nové. Toto meno používam v osobnom aj pracovnom živote, v bežnej komunikácii s okolím, a cítim, že lepšie vyjadruje moju osobnú identitu, hodnoty a vnútorné nastavenie.
Zmena mena a priezviska nie je motivovaná snahou vyhnúť sa právnym záväzkom, vyhýbaniu sa trestnej zodpovednosti, ani inými účelovými dôvodmi, ale ide výlučne o súkromnú a legitímnu potrebu zmeniť svoje meno, s ktorým sa dlhodobo nestotožňujem.
Záměr:
-
Zabezpečiť súlad medzi mojou osobnou identitou a úradným menom
-
Predísť nedorozumeniam v osobnej, pracovnej a spoločenskej komunikácii
-
Uľahčiť každodenný kontakt s úradmi, inštitúciami a verejnosťou
-
Zlepšiť psychickú pohodu a pocit osobnej autenticity
Přílohy: Občiansky preukaz - Jméno: 'Sergej Pataky', Pohlaví: 'Muž', Datum narození: '3.5.1999', Otisk prstu: '840CF46EF725DB0687FCCEC9E1ABE02B'

Vyhlasujem, že údaje uvedené v tejto žiadosti sú pravdivé a úplné.
V [Montgomery], dňa [30.9.2025]
Podpis žiadateľa: Pataky