Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o výmaz trestního registru

ParolekJiri

Hráč

15
včera v 21:25, naposledy upraveno včera v 22:11 uživatelem ParolekJiri

Podatel: Jiri Smetak

Věc: Žádost o výmaz trestného rejstříku

Vážený soude

Obracím se na Vás s prosbou o vymazání mého záznamu z trestního rejstříku. Jmenuji se Jiri Smetak a chtěl bych říct, že si naplno uvědomuji chyby, které jsem v minulosti udělal. Nebyl jsem tehdy zralý, nechal jsem se ovlivnit lidmi kolem sebe a často jsem jednal bez přemýšlení. Dnes už vím, že to nebyla správná cesta, a upřímně mě to mrzí.

Od té doby jsem se hodně změnil. Snažím se žít poctivě, dělat věci, na které můžu být hrdý, a vyhýbat se problémům. Mám kolem sebe lidi, kteří mě podporují, a chci se dál posouvat správným směrem. Věřím, že každý, kdo se ze svých chyb poučil, by měl dostat šanci začít znovu.

Proto Vás pokorně žádám, abyste mi umožnili začít s čistým štítem  bez záznamu, který mi připomíná období, z něhož jsem se už poučil. Děkuji Vám za pochopení i za čas, který mé žádosti věnujete.

Záměr: výmaz trestního registru

Přílohy: N/A

S úctou 
Jiri Smetak