Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Názor na PSA

1 2

majkuspospisil

Hráč

11
22.10.2025 23:53

Zdravím všechny,toto tema jsem zalozil jen proto aby jsme si mohl trochu postezovat na PSA protoze nekterych PSA RP neni adekvatni tak jako rikaji skoro kazdemu koho zadrzi.Kdyby byli na serveru jen kvalitni PSA co neporusuji pravidla tak by bylo Skimo jeste popularnejsi si myslim.Take si mysli ze jsou nadrazeni ne jenom IC ale dokonce i OOC protoze admini z vetsiny pripadu si myslim ze nadrzuji PSA.Takze to dopa tak ze kdyz nemate klip a nejste PSA tak vam to neuveri ale jak mile jste PSA a klip nemate tak tez tak vam uveri vse.A o tom jak dnes jeden nejmenovaný policista behal po skalach tak to si taky myslim ze neni normalni a tak tez to jejich jezdeni to taky neni normalni klasicky hrac na tomto serveru by dostal za taketo jezdeni ban za nonrpdriving :(((((((((   Budu rád kdyz se k tomu nekdo bud prida tedy jestli ma stejný nazor aby to nevypadalo ze nabadam k tomu aby jste v tom byli semnou. Z pozdravem MAXGREEN:)

sebulka

Hráč

4
včera v 00:02

Upřímně je to blbe říkat ale souhlasím s tímto názorem protože si mi toto stalo taky hodně krát také jsem byl u toho jak ten nejmenovaný policista běhal po skalách který měli tak 70 stupňů no niiiiiiiic

včera v 00:02

cus, musim proste souhlasit, napsal si to fakt hezky, ty policajty jsou proste strasny no.. a ty admini co se jich zastavaj jeste horsi, jednoho takovyho znam, myslim ze kormo, tak on jim proste nadrzuje a to jakoze banuje ilegal zakazuje ilegal dava na vyber mezi psa a ilegalem, docela trapny proste tohle.... lepsi to uz nebude tak mir a cus!

majkuspospisil

Hráč

11
včera v 00:05

nebyl jsi tim mysleny ty kormoo ty jsi v pohode admin ale jejich spousta jyných kteří dost nadržují ale tady moc nejde o daminy ale spis o PSA kteri si myslí ze RP maji na dobrém levelu ale nemají

včera v 00:06

ja vim broski prave, tak ti dekuju hele toho nazoru si vazim, diky moc, moc dekuju, mame psa mame a proste je to s nima nekdy pruser nekdy proste pruser no nevadi, snad se to zlepsi snad se to zlepsi, peace!

majkuspospisil

Hráč

11
včera v 00:07

peace a love!

sebulka

Hráč

4
včera v 00:09

no niiiiiiiiiiic

jan38

VIP

64
včera v 02:12

Bez klipu nebude dukaz, bez dukazu neni reseni, bez reseni neni trest.

Priste klipuj a tresty budou padat i pro psa ze strany A-T. I PSAčka dostavaji bany banlist je toho důkazem. 

alexiiikmore

Hráč

24
včera v 08:10

Ahoj @majkuspospisil lehce se ti k tomu vyjádřím. Sice nejsem člen frakce Police San Andreas, ale tohle co si napsal, mi nedává docela smysl.... Jak již tady jan38 psal. Je třeba dělat klipy. Bez toho není řešení, protože to je slovo proti slovu. Nechápu teda proč by admini měli nadržovat... Jestli se něco stane například u PSA. Udělej klip, a nějaký člen AT si to vezme na starost. A daného hráče vždy nějak potrestá. Zde dostane trest úplně každý. A ano i člen Police San Andreas dostane trest... Proto se nemají porušovat pravidla.. Jinak dostanou tresty žeo. 😁 Hele, asi nic víc ti k tomu co říct nemám... Ja se zde lučim 

včera v 11:38
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2