Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Názor na PSA

1 2

Zlaticekdemeter

Hráč

35
včera v 14:18, naposledy upraveno včera v 14:22 uživatelem Zlaticekdemeter

(E: Kdyby PSA neuměla RPit tak ani nejsou v té frakci jen pro info. )

Jasně, PSA musí opravdu RPit kvalitně jak ty myslíš? Rád bych věděl, jak by takové profesionální RP PSA mělo vypadat, aby popřípadě udržela komunitu. Taky nechápu, jak PSA dělají špatnou pověst Skimu.. Právě naopak, PSA ho nějak sem tam udržuje v pořádku, jen "Mafiáni", kteří myslí, že jejich RP jsou kropky tak to jedině kazí na celém RPčku, kde nemůže být ani pořádný social, kde chodíš pěšky, protože nevíš, kdy na tebe zařvou "Chci vidět ruce, nebo střílim!" Taky nám admini vše nevyřeší, když nemáme ten klip. Ty si opravdu myslíš, že nemáme klip tak dostanete za to ban/varovaní? Kmon, jsme normální hráči jako vy nic víc nic míň

Parda

Hráč

23
včera v 14:35

Jasně, PSA musí opravdu RPit kvalitně jak ty myslíš? Rád bych věděl, jak by takové profesionální RP PSA mělo vypadat, aby popřípadě udržela komunitu.

No určitě to nebude kropení na potkání jak jedno PSA ze včera.

Zlaticekdemeter

Hráč

35
včera v 14:37

@Parda 
A vaše kropení na potkaní je taky v pořádku, či jak jako? Když k tomu je IC důvod tak nevidím v tom problém, nom. Nedá se nic prostě #psanawin podle Vás. 🥰

Parda

Hráč

23
včera v 15:10, naposledy upraveno včera v 15:14 uživatelem Parda

Tak mi řekni kdy já kropil naposled ? Za celou dobu co jsem na skimu jsem kropil tak maximalne 2 krat 
@Zlaticekdemeter

J1rkagod

Hráč

7
včera v 15:23

Zdravím mafiány a čtenáře,
V rychlosti.. Když si chceš/chcete stěžovat na RP PSA, a k tomu si stěžovat na situaci ze včerejška a o tom "kropení na potkání" tak k tomu prosím připište i důvod, proč, a co tomu předcházelo.

Nikde jsem se nedočetl že jste po mě, po tom co jsem cca 30 sekund naháněl vašeho kolegu, začali střílet z Glocku, jako třešničku na dortu jste to poté zakončili tak, že jste mi se samopalem odepsali auto a polda má vlastně dělat, že se nic nestalo.
Vzhledem k tomu, že jste proti mě zahájili střelbu jako první si myslím, že z mé strany bylo zcela oprávněný palbu opětovat zpět - každá akce má svojí reakci. (Stěžujete na to, že po vás policista opětoval palbu, když jste po něm začali střílet první, což je v situaci, kterou jste včera udělali dle mého názoru úplně oprávněný. 😂)

Takže to k tomu kropení na potkání, a nezapomeňte že #psanawin protože kropí na potkání. 😊

1 2