Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Změna jména + přijmení. Děkuji.

26.10.2025 23:16, naposledy upraveno včera v 14:54 uživatelem G0R1LL4Z

Podatel: Ellie Lovell

Věc: Změna jména.

Odůvodnění: Dobrý den, vážený soude.

Ráda bych touto cestou požádala o změnu svého jména z Ellie Lovell na Vittoria Vicetinni.

Z důvodu: Ochrany mé osobní integrity a dobrého jména. V poslední době jsem se stala cílem pomluv a úmyslného šíření lživých a hanlivých informací, které mě poškozují jak v osobním, tak profesním životě. Tyto situace vedou k narušení mého soukromí a pocitu bezpečí. Změnou jména a příjmení si přeji zabránit dalším negativním dopadům a obnovit svou osobní a společenskou identitu.

Záměr: Změnit své jméno z Ellie Lovell na Vittoria Vicetinni.

Přílohy: *Občanský průkaz*

dnes v 16:42, naposledy upraveno dnes v 16:49 uživatelem VajkoChlpko

Adresát: Ellie Lovell
Vec: Odpoveď na podnet

Vážený podateľ,

na základe Vašej žiadosti o zmenu priezviska Vám týmto oznamujeme, že Vrchný súd San Andreas Vašej žiadosti vyhovel. V súlade so zákonom č. 27/2021 bola vykonaná zmena mena na Vittoria Vicetinni, pričom táto zmena bola zapísaná do matriky.

Odporúčame Vám kontaktovať príslušné úrady za účelom vybavenia nových osobných dokladov odrážajúcich vykonanú zmenu.

Dr. Xavier Reyes

Sudca Vrchného súdu San Andreas