Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zkraceni banu / moje chyba

Pavlos

Hráč

8
včera v 23:05, naposledy upraveno včera v 23:06 uživatelem Pavlos

Čau dostal jsem ban na 14dni za moji blbost 

ban mi byl udelen zato že jsem si na druhem charu vytvořil frakčni iris
netušil jsem že se musi platit za dva učty momentalne jsem ponaučen a jsem si vedom že jsem neco udelal zle 

vim že neznalost pravidel se neomlouva  a za svoji chybu budu nest nasledky 

na teto žadosti nežadam nikoliv o UB ale o zkraceni trestu  ze 14dni na (podle rozhodnuti AT)

myslim si že by bylo nejlepši ten iris přejmenovat/smazat 
a delat jako kdyby se to nestalo

konec

včera v 23:17

Ahoj, ukážu ti dva obrázky, jo?

Tenhle první, to je tvoje historie. Celkem obsáhlá, nemyslíš? Ale to není to nejhorší.

Tohle je prosím pěkně výpis všech tvých založených postav, u nichž velká spousta disponuje troll jménem, za což jsi byl i v minulosti trestán, a přesto jsi nevynaložil snahu se od toho distancovat (například tím, že bys je smazal). Pro ty, kteří se chtějí podívat sami, přikládám seznam v textové podobě, abych to nezahlcoval zde.

Očividně máš zásadní problém nejen s respektováním pravidel, ale i s tím, aby sis sám dokázal nastavit hranici toho, co dává a nedává rozum. Chybu sám uznáváš, přesto jsme od tebe nikdy neviděli žádný zásadní pokus o nápravu. Opět se jen snažíš pokoušet trpělivost, ta nám došla. Zkrácení se nedočkáš, pokud ještě jednou provedeš takovou volovinu, otevřu v AT diskuzi o udělení permanentního banu.

Peace.