Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zkrácení banu - nonrp inj 12h.

včera v 17:18, naposledy upraveno včera v 17:19 uživatelem RoKoTo989

Čauko všem.

Dneska mi dal @Dzardys krásnej ban za nonRP inj. No.. tak si o tom povíme víc.

Proč jsem to neRPil.

Tak od začátku, týpka jsem sestřelil v mg když jsem driftoval, oba jsme zaRPili a následně vylezl z auta, něco řekl a jak mufoš odjel pryč. Já jel na benzínku kde jsem ho potkal, kde mi bouchnul pěstí (neRPil to) do auta. Tak jsem se sebral a odjel jsem. On se vydal za mnou a začal mi házet masivní DM do mě. Zde vám přiložím clip, můžete posoudit samy.  https://medal.tv/games/gta-sa/clips/loTy2tcS3LwKo6JZ0?invite=cr-MSxIUFksMTk4NTMxNzQ1&v=80

S tím, že od samého začátku jsem věděl že to je troll, tak jsem to neRPil. I kdybych to RPil, ramoval by dál a nedivil bych se, kdyby vytáhl glocka a střelil mi hlavu když bych si psal status, protože, to je přece frajeřina. Chápu Dzardysovo usouzení, ale musí se na to podívat z druhé stránky. 

Ano, jde jen o pitomejch 12 hodin, ale 12 hodin kuli někomu, kdo má solidně na párku a jede ti kur*it RPčko. Na tyhle případy lidí nemám náladu, a věřím, že nejsem sám.

No, nechám na posouzení dzardyse, jestli pojede podle tabulek, nebo mi udělí unban.

Za mě je to vše, peace.

včera v 17:24

"S tím, že od samého začátku jsem věděl že to je troll, tak jsem to neRPil. I kdybych to RPil, ramoval by dál a nedivil bych se, kdyby vytáhl glocka a střelil mi hlavu když bych si psal status, protože, to je přece frajeřina. Chápu Dzardysovo usouzení, ale musí se na to podívat z druhé stránky"

To není věc usouzení, to je porušení pravidla. Trest ti zůstane.