Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ŽÁDOST O UNBAN

30.10.2025 22:49

Ahoj,chtěl bych požádat o unban na serveru Skimo. Ban jsem dostal asi před třema rokama za údajný cheating, ale nikdy mi to nikdo nijak nepotvrdil jen jsem byl označenej ve videu kde vlastně ani nebylo pořádně vidět, že bych něco dělal.Od tý doby jsem několikrát psal na mail ale za ty tři roky mi nikdo neodepsal. Docela mě to mrzelo, protože jsem na serveru trávil fakt hodně času a bavilo mě to tam .Taky se chci omluvit za to, že jsem si pak udělal jinej účet. Nebylo to proto, že bych chtěl obcházet ban, spíš jsem to zkusil, protože jsem se nikde nemohl dovolat žádný odpovědi. Teď bych to chtěl zkusit vyřešit normálně a na férovku.Mám ban i na Discordu, takže jsem neměl jak napsat jinak.Byl bych fakt rád, kdybyste se na to zkusili podívat znova je to už dlouho a myslím, že každej si zaslouží druhou šanci.
Díky moc. Ještě jen dodám že ban jsem dostal na Herním účtě PetrHolzer 

Byl bych rád kdyby jsme tohle klidně mohli probrat na discordu někde v hovoru,určitě by to bylo lepší.