Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Co to ma znamenat ????

Silent

Hráč

2
dnes v 10:02, naposledy upraveno dnes v 13:11 uživatelem Silent

Takze vcera jsem dostal ban v cca 22:30 protoze jsem z kamosem driftovali po meste (taky dostal ban) ale driftovali jsme v tu dobu kdy byl klid ve meste dali jsme si masky zazadali jsme si o sundani spz a mi dostaneme ban za "zdravy rozum" CO PROSIM JA VIDEL 1J91838238126381 lidi co sakra driftovali po meste a NIC NEDOSTALY no takze me by zajimal duvod jo a to ze jsme projizdeli kolem nehody a policejni stanice s tim nema co delat vzdycky jsme u titchto bodu zpomalili

Shorty69

Hráč

Fórum ban
dnes v 13:52

to mne zajima duvod no xd k banu si vem třeba luckyho nebo menta taky driftovali nebo license aco

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban.
dnes v 13:53, naposledy upraveno dnes v 13:54 uživatelem DJDave

Ahoj @Silent , jelikož jsem u celé situace byl, tak ti to mohu klidně vysvětlit. Dostal jsi trest za zdravý rozum a to konkrétně za nonRP objíždění autonehody. Rozhodně mi nepřijde vpořádku, aby jste objížděli nehodu, kde je několik posádek ZZS a HZS. V tu chvíli se tam ošetřovalo a silnice byla neprůjezdná. V reálném světě by řidič v takové situaci zpomalil, zastavil nebo se řídil pokyny zasahujících složek, nikoliv že by bezohledně projel kolem a to dokonce několikrát. Pro příště si na to dávejte prosím pozor. Pevně věřím že ponaučíte a v budoucnu takovou chybu neuděláte.

Silent

Hráč

2
dnes v 13:58, naposledy upraveno dnes v 14:06 uživatelem Silent

aha tak ted tomu rozumim ban prijmam a dekuji za vysvetleni

a omlovam se za ten zmatek a delani UB ticketu zbytecne kdybych to vedel tak si ho ani nedelam 
SILENT OUT

PS tento UB mel spise slouzit jako vysvetleni ohledne banu

dnes v 14:03, odstraněno dnes v 14:05 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
dnes v 17:18, odstraněno dnes v 17:35 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem