Ahoj @Silent , jelikož jsem u celé situace byl, tak ti to mohu klidně vysvětlit. Dostal jsi trest za zdravý rozum a to konkrétně za nonRP objíždění autonehody. Rozhodně mi nepřijde vpořádku, aby jste objížděli nehodu, kde je několik posádek ZZS a HZS. V tu chvíli se tam ošetřovalo a silnice byla neprůjezdná. V reálném světě by řidič v takové situaci zpomalil, zastavil nebo se řídil pokyny zasahujících složek, nikoliv že by bezohledně projel kolem a to dokonce několikrát. Pro příště si na to dávejte prosím pozor. Pevně věřím že ponaučíte a v budoucnu takovou chybu neuděláte.
Ahoj [user:15733] , jelikož jsem u celé situace byl, tak ti to mohu klidně vysvětlit. Dostal jsi trest za zdravý rozum a to konkrétně za nonRP objíždění autonehody. Rozhodně mi nepřijde vpořádku, aby jste objížděli nehodu, kde je několik posádek ZZS a HZS. V tu chvíli se tam ošetřovalo a silnice byla neprůjezdná. V reálném světě by řidič v takové situaci zpomalil, zastavil nebo se řídil pokyny zasahujících složek, nikoliv že by bezohledně projel kolem a to dokonce několikrát. Pro příště si na to dávejte prosím pozor. Pevně věřím že ponaučíte a v budoucnu takovou chybu neuděláte.