Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení banu – CZ/SK Skimo RolePlay - Kavellen

Kavellen

Hráč

1
dnes v 08:18

Dobrý den, Vážení administrátoři serveru CZ/SK Skimo RolePlay,

Rád bych Vás požádal o zrušení banu na serveru.

Dnes, před 8. hodinou ranní, jsem se chtěl připojit na server, ale zobrazila se mi hláška, že mám BAN na IP adresu. Bohužel vůbec netuším, z jakého důvodu byl udělen (viz přiložený screenshot).

Během včerejšího hraní jsem po registraci a krátkém seznámení se serverem s poradcem absolvoval autoškolu na skupiny A, B a C. Při zkoušce na skupinu C mi však spadla hra, čímž jsem přišel o peníze za zkoušku a tahač zůstal stát ve vedlejší vesnici.

Rozhodl jsem se tedy vrátit zpět k autoškole pro opakování zkoušky. Cestou jsem nedopatřením udeřil pěstí do vozidla, což nebylo úmyslné, okamžitě jsem si přebindoval klávesy, aby se podobná situace neopakovala. Po návratu k autoškole jsem byl chvíli AFK a poté jsem hru ukončil.

Dnes při pokusu o připojení jsem zjistil, že mám ban na IP. Věřím, že šlo o nedorozumění, a prosím o jeho přehodnocení.

Předem děkuji za Váš čas, pochopení a vstřícnost.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Kavellen

dnes v 15:31

Tvůj účet zabanovaný není, pravděpodobně sdílíš IP adresu s někým dalším, kdo zabanovaný je. Otevři si na webu nebo Discordu ticket a pošli nám do něj svou IP adresu a MTA serial, ať to můžeme prověřit.

dnes v 17:00, odstraněno dnes v 17:08 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
dnes v 17:09

Neuvěřejňuj prosím své osobní údaje na fóru.

Nasměroval jsem tě do ticketu z dobrého důvodu.

Příspěvek jsem ti odstranil a téma zamykám.