Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

za co jsem přesněji dostal ban?

Tomixicek

Hráč

3
dnes v 15:11

Zdravím,
převážel jsem koka**, když na místo přijela policie a začala honička. Normálně jsem ujížděl a občas jsme se tukli naštěstí jsem měl helmu. Nakonec jsem naboural zhruba v 90 km/h . Policista tam chvíli zůstal, potom ale odjel pryč. Já jsem se poté respawnul do nemocnice, kde jsem napsal, že „místní převážejí“ a na EMS jsem napsal, že pacienta ošetřují atd.

Následně mě pan policista převezl na PSA, kde mě dal do jailu – a asi o vteřinu později jsem dostal ban za trash RP.
Můžete mi prosím vysvětlit, z jakého důvodu? Vše jsem se snažil hrát podle pravidel a reagoval jsem RP způsobem.

Zlaticekdemeter

Hráč

36
dnes v 16:21

Ahoj,
Trošku se k tomu vyjadřím, protože jsem u té RP akce byl. Počas tvého pursuitu tak si zaRPil několik nesmyslů, které patří do Trash RP.

8.11.2025 14:26:53★ Neznámý♂B2 bouchl se o volant silně

Tohle se na Skimu neRPí, banuje se to. Je celkem nesmysl aby si se bouchl o volant, ale to není vše, ještě později si zaRPil. 

8.11.2025 14:29:23★ Neznámý♂B2 je rozbmrdanej na sráč

Tohle mi přijde taktéž jako Trash RP, takové /me se určitě neRPí, jde to i zaRPit líp než to, co si napsal právě ty. Dle mého je to hodně nesmyslné RP, které si předvedl.  To poslední RP co si udělal tak bylo dost přehnanou reakci, kterou si zaRPil. 

dnes v 17:17

Ahoj, Zlatíček to prakticky shrnul za mě. Já ti tedy potvrzuji, že to je opravdu ten důvod. Víc k tomu nemám co dodat. Ban ti zůstává.