Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB - Nikolas ( @FLYER )

11.11.2025 09:30, naposledy upraveno 11.11.2025 09:31 uživatelem Nikolaaas

Ahoj, opetovne se dostavam do faze, kdy me napadlo si napsat zadost o UB, na rovinu pisu, ze uz ted je fer napsat, ze je to posledni zadost kterou vubec pisu. Podotykam, ze uz ted vsem moc dekuju minimalne za to, ze si to prectete az do konce a zanechate normalni reakci.

Takze, nechci to tu dlouhosale okecavat, nebo prodluzovat, vsichni vime kdo jsem, jsem Nikolas, nekdo me ma rad, nekdo taky ne, uprimne receno, v zivote nastalo tolik zmen a pádů, jenž jsem musel resit, ze si sam nepamatuju co vse se na LS obecne stalo a co vsechno jsem tady posral. Ale co si tak pamatuju, byl jsem fakt hovado, nekolikrat jsem porusoval globalni pravidla, tim ze jsem obchazel bany ruznymi zpusoby. O hernich pravidlech se bavit nemusim, protoze to byl pak uz ten nejmensi problem. Ale ano, taky tam bylo poruseni tohoto. Kdyz se vratim o par let zpet, pamatuji si matně na situaci se Sovietem, ano- neomlouvá mě to, ale byl jsem dítě. Věci se změnily a já se omlouvám, né jako hráč administrátorovi, ale jako chlap chlapovi. Vzpominam si jeste na prodej ic veci za ooc menu, raptor 7k VIN, tehdy Baladovi za asi 300kč jenž jsem potreboval na skolni ucebnice do AJ.

No, kdyz to vezmu jeste jednou a hodne zkracene, moc se za vsechno omlouvam a slibovat nic nemusim, jelikoz vim, ze nic tomu podobnemu uz se nikdy, podotykam nikdy opakovat nebude. PC uz nevyuzivam snad 7-8 mesicu, jelikoz na to nemam cas, nasel jsem si pritelkyni, resil jsem sebevrazedne sklony me rodiny, zacal delat papiry na sk. B i C, zacal chodit do prace i skoly zaroven a vlastne.. Muj zivot se dostal do faze, kdy uz nejsem dite a sracky nemam zapotrebi, jinak receno, konecne jsem dospel. A kdyz to reknu uplne lopatacky, kdyz bych tu sanci dostal, PC bych si koupil jen diky tomu.

Takze uplne naposledy, svych chyb jsem si vedom, nic takoveho uz se opakovat nebude a jde mi defakto jen o to, vratit se, obcas si v klidu zaeRPit a pokecat se starymi dobrymi prateli. Uz mi to vsechno celkem chybi a je fakt, ze moznosti na to v zivote proste “vypnout” nemam..

Takze asi takhle, jeste jednou se omlouvam, hezky den a predem preji hezke svatky prozite v klidu a miru.

Nikolas.

@FLYER